-->
Indtast ny adgangskode:

Support til landbrug

​Her på siden kan du finde hjælp til Trimble Agiculture produkter

Telefonsupport​:

​Vagttelefon

Alle dage fra 1. marts til 1. oktober kl. 06-08 og 16-22.

Ingen garanti-/reklamations-sager.

Ring: 53 56 59 69

Som en ekstra service har vi også support i tidsrummene klokken 06 til 08 og 16 til 22 alle ugens dage fra 1. marts til 1. september.

Som altid gælder standardbetingelserne, se under Om Geoteam > Betingelser

Der vil altid være en af Geoteams landbrugs-ansatte på vagt og klar til at tage telefonen og besvare spørgsmål der ikke har med garanti/reklamation at gøre. Bemærk at det er landbrugs-ansatte hvorfor spørgsmål omkring Landmåling, Serviceværksted mv. ikke besvares. Derimod besvares spørgsmål iht. Trimble Agriculture produkterne og GPSnet.dk til landbruget.

Geoteam PLUS

Man-tors. fra kl. 08.00 til 16.00

Fredag fra kl. 08.00 til 15:30

Ring: 77 33 22 88

Geoteam PLUS er en kombination af udvidet garanti, telefonsupport samt kurser. Garantien udvides fra 1 til 3 år. Telefonsupporten omfatter telefoniske opkald i tidsrummet mandag til torsdag mellem klokken 08 til 16 og fredag mellem klokken 08 til 15.30. Kurser afholdes ved samling af frem landmænd med Geoteam PLUS i et givet område.

Produktblad

GPSnet.dk App

GPSnet.dk er udviklet som app til din smartphone, som giver dig mulighed for at

· Se driftbeskeder

· Se mountpoints

· Se datablade

· Ringe direkte til support

App'en kan findes både til Android og iOS og kan hentes i Google Play Butik eller i Apple App Store.

​Vejledninger:

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport.

Hent software til Windows eller macOS