-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Medarbejdere

Administration

Adm. Direktør/CEO - Steen Hagelskjær

Steen er uddannet civilingeniør og har det overordnede ansvar for Geoteam, og udgør direktionen sammen med Niels Rasmussen. Steen har tidligere beskæftiget sig med topledelse og salg i flere teknisk orienterede firmaer i såvel Danmark som udlandet.

Telefon: 2344 8675

E-mail: sth@geoteam.dk​

Direktør/COO - Niels Rasmussen

Niels er landinspektør med speciale i GPS-teknologi og har også en HD fra CBS. Tidligere har han arbejdet mange år i landbruget. Niels indgår i Geoteams direktion sammen med Steen Hagelskjær.

Telefon: 3163 9257

E-mail: nir@geoteam.dk

Receptionist og kontorassistent - Lisa Roursgaard

Lisa sikrer at alle får en glad & hjælpsom modtagelse, foruden at hun er en del af administrationen, hvor hun sidder med bl.a. Geoteam PLUS aftaler, Catalyst og kreditor bogholderi. Lisa er kontoruddannet med speciale i administration, og kommer med en solid erfaring efter 8 år hos Struers ApS

Telefon: 7733 2233

E-mail: lro@geoteam.dk

Controller - Mona Skov Engqvist

Mona er controller for vores landbrugsafdeling, og hun er merkonom i informatik og har en Mini MBA. Tidligere har hun arbejdet hos Snickers Workwear A/S, Brüel & Kjær Vibro A/S samt Teledyne-Reson A/S.

Telefon: 3163 9227

E-mail: mse@geoteam.dk

Salgskoordinator - Rikke Bernholm

Rikke hjælper med backoffice sales og support for Geospatial, og hun har tilsvarende funktion for vores værksted.

Rikke er uddannet Cand.scient.soc. i psykologi og virksomhedsstudier og har blandt andet arbejdet med back office support indenfor distributionsområdet.

Telefon: 3163 9219

E-mail: rib@geoteam.dk

Lager medarbejder - Jan Mikkelsen

Jan styrer lageret og er hamrende god til det!

​Telefon: 9244 1404

Landmåling

Salgschef for landmåling - Anders Dahl

Anders er salgschef for landmåling i hele landet. Anders har arbejdet i detailbranchen, bl.a. som retail manager og head of retail.

Han har erfaring og passion for salg, service samt at sætte kunden i centrum.

Telefon: 9244 7022

E-mail: add@geoteam.dk

Seniorkonsulent for landmåling - René Skriver Rasmussen

René står for salg af landmålingsinstrumenter på Fyn og i Jylland. Han er kort- og landmålingstekniker, og han har et bredt kendskab til dette område, og stor erfaring i brug af landmålingsudstyr fra sine tidligere stillinger som landmåler hos Aarsleff A/S, Tre-For A/S samt LIFA A/S.

Telefon: 3163 9388

E-mail: rsr@geoteam.dk

Kundekonsulent for landmåling - Andreas Kirkby

Andreas Kirkby er kundekonsulent i vores Geospatial afdeling og står for salg på Sjælland samt Lolland-Falster. Andreas kommer fra en stilling som landinspektør hos LE34 og har dermed stor erfaring i brug af landmålingsudstyr, som han brænder for at komme ud og vise.

Telefon: 5131 4276

E-mail: aki@​geoteam.dk​

Seniorkonsulent Geospatial Software - Peter Viskum Jørgensen

Peter supporterer Trimble’s Geospatial- og GIS software, og har over 20 års erfaring med GIS og remote-sensing verdenen, herunder data og billeder fra både satellitter, fly og droner. Peter er uddannet som naturgeograf og projektleder, og har tidligere været hos Zeiss, DMI, DHI-Vand&Miljø og Landbrugstyrelsen.

Telefon: 3163 9265

E-mail: pvj@geoteam.dk

Præcisionslandbrug

Kundekonsulent for Landbrug - Henrik Rhode Nissen
Henrik er kundekonsulent for landbrug, og han arbejder især med sensorerne GreenSeeker og WeedSeeker øst for Storebælt. Han er agrarøkonom og har arbejdet i landbruget siden 1999, bl.a. som driftsleder, og derfor kender han de problemstillinger, landmænd står over for.

Telefon: 5131 4228

E-mail: hrn@geoteam.dk

Kundekonsulent for landbrug - Jacob Thuesen

Jacob er agrarøkonom fra Bygholm landbrugsskole. Han har i 10 år arbejdet som driftsleder på en stor planteavls bedrift, med alm. Salgsafgrøder, kartofler, juletræer, og egen dræn afdeling. Jacob har benyttet GPS i alle årene så han stort kendskab til området.

Telefon: 9244 4908

E-mail: jat@geoteam.dk 

Præcisionslandbrugs specialist - Klaus Fuglsang Rasmussen

Klaus er præcisionslandbrugs specialist og uddannet jordbrugsteknolog. Han har i 3 år undervist på Dalum Landbrugsskole i Teknik og herunder også præcisionslandbrug. Forinden det har han haft en længere baggrund i landbruget og med en landmandsuddannelse fra Dalum Landbrugsskole.

Telefon: 9244 4381

E-mail: kfr@geoteam.dk 

Servicetekniker for landbrug - Stig Andersen

Stig monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug i Midt- og Sønderjylland. Stig kommer fra en driftslederstilling og er godt kendt med Trimble skærmene.

Telefon: 7733 2288

E-mail: sta@geoteam.dk 

Servicetekniker for landbrug - Lasse Tollestrup
Lasse monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug i Jylland. Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, og han er en solid fyr, der får udstyret til at virke.

Telefon: 7733 2288

E-mail: lto@geoteam.dk

Servicetekniker for landbrug - Brian Frandsen

Brian monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Sjælland og Øerne. Brian har stor erfaring med GPS og har blandt andet tidligere været ansat hos Otto Jensen, FMR Maskiner og Maskincenter Sjælland.

Telefon: 7733 2288

E-mail: brr@geoteam.dk

Servicetekniker for landbrug - Morten Gundersen

Morten monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Fyn, Midt- og Sønderjylland. Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker i 2011 og landmand i 2005 og har stor erfaring med hydraulik, el, fejlfinding mm.

Telefon: 7733 2288

E-mail: mgu@geoteam.dk

Servicetekniker for landbrug - Lasse Thorius

Lasse monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Sjælland og Øerne. Lasse er uddannet ved Johannes Mertz i Nakskov og har blandt andet tidligere været ansat hos Søllested Maskinforretning.

Telefon: 7733 2288

E-mail: lpt@geoteam.dk

Serviceværksted

Serviceansvarlig - Nicolai Stevanovski

Nicolai er ansvarlig for service og reparationer af Trimble instrumenter, og han er uddannet til level 3 på Trimbles totalstationer S3, S6, VX og S8. Han er udlært automekaniker hos Bilia/Volvo & Renault og har haft eget værksted i 9 år.

Telefon: 3163 9254

E-mail: service@geoteam.dk

Servicetekniker - Michael Kesic

Michael arbejder på vores værksted med service og reparation af Trimble instrumenter. Michael har tidligere været ansat som tekniker hos Eplehuset og Humac.

Telefon: 5131 4245

E-mail: service@geoteam.dk

GPSnet.dk og support

Seniorkonsulent - Henrik Gosvig Thomsen

Henrik arbejder primært med GPSnet.dk og relaterede services. Hertil kommer support til landmålings-segmentet, udlejning af landmålingsinstrumenter og rådgivning inden for fagområdet. Han er civilingeniør og har arbejdet med GPS til blandt andet deformationsmåling.


Telefon: 5131 4219

E-mail: hgt@geoteam.dk

Supporter - Rasmus Jensen

Rasmus yder først og fremmest support på landmåling og GPSnet.dk.  Rasmus er uddannet landmåler og har tidligere arbejdet hos Spotland og 

​Zacho Lind, hvilket giver ham en fin indsigt i de problemstillinger, vore kunder henvender sig med.

Telefon: 4412 9238

E-mail: raj@geoteam.dk

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS