-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Medarbejdere

Administration

Administrerende direktør - Henrik Lennartz-Johansen

Henrik har det overordnede ansvar for virksomhedens drift og udvikling. Han er uddannet landinspektør og har stor erfaring med ledelse, projektledelse, opmålingsteknisk, bistand og kvalitetsstyring.

Forretningschef - Niels Rasmussen

Niels står for ledelsen i Geoteam sammen med Henrik. Niels er landinspektør og har speciale i GPS-teknologi. Efterfølgende har han arbejdet i trafikforskningsgruppen på Aalborg Universitet og for Scankort A/S. Desuden har han arbejdet mange år i landbruget.

Telefon: 3163 9257

E-mail: nir@geoteam.dk

Marketingansvarlig - Andreas Bager

Andreas er marketingansvarlig for både landmåling og landbrug. Andreas har arbejdet med marketing i adskillige år, og kom senest fra en stilling som Senior Marketing Manager hos Green Click.


​Telefon: 9244 7212

E-mail: anb@geoteam.dk

Receptionist - Lisa Roursgaard

Lisa er husets receptionist og sikrer at alle får en glad & hjælpsom modtagelse i både telefonen og til de der kommer forbi. Lisa er kontoruddannet med speciale i administration, og kommer med en solid erfaring efter 8 år hos Struers Aps.

Telefon: 7733 2233

E-mail: lro@geoteam.dk

Controller - Mona Skov Engqvist

Mona er controller for vores landbrugsafdeling, og hun er merkonom i informatik og desuden diplomleder. Tidligere har hun arbejdet hos Snickers Workwear A/S, Brüel & Kjær Vibro A/S samt Teledyne-Reson A/S.

Telefon: 3163 9227

E-mail: mse@geoteam.dk

Salgskoordinator - Rikke Bernholm

Rikke hjælper med backoffice sales og support for Geospatial, og hun har tilsvarende funktion for vores værksted.

Rikke er uddannet Cand.scient.soc. i psykologi og virksomhedsstudier og har blandt andet arbejdet med back office support indenfor distributionsområdet.

Telefon: 3163 9219

E-mail: rib@geoteam.dk

Lager medarbejder - Henrik Zebitz Holtze

Henrik styrer lageret og er Geoteams daglige håndværker.

Telefon: 3126 2039

Lager medarbejder - Jan Mikkelsen

Jan styrer lageret.

Landmåling

Salgschef for landmåling - Anders Dahl

Anders er salgschef for landmåling i hele landet. Anders har arbejdet i detailbranchen i mange år, bla. som retail manager og head of retail.

Han har stor erfaring og stærk passion for salg, service samt at sætte kunden i centrum.

Telefon: 9244 7022

E-mail: add@geoteam.dk

Kundekonsulent for landmåling - René Skriver Rasmussen

René står for salg af landmålingsinstrumenter på Fyn og i Jylland. Han er kort- og landmålingstekniker, og han har et meget bredt kendskab til dette område, og stor erfaring i brug af landmålingsudstyr fra sine tidligere stillinger som landmåler hos Aarsleff A/S, Tre-For A/S samt LIFA A/S.

Telefon: 3163 9388

E-mail: rsr@geoteam.dk

Software Development Manager - Dorthe Merete Larsen

Dorthe brænder for at lave apps for os i alle mulige afskygninger, til Trimble Access og almindelige mobil app til smartphones. Tidligere har Dorthe været ansat i LE34 og er uddannet diplomingeniør.


Telefon: 3126 2015

E-mail: dml@geoteam.dk

Seniorkonsulent Geospatial Software - Peter Viskum Jørgensen

Peter supporterer Trimble’s Geospatial- og GIS software, og har over 20 års erfaring med GIS og remote-sensing verdenen, herunder data og billeder fra både satellitter, fly og droner. Peter er uddannet som naturgeograf og projektleder, og har tidligere været hos Zeiss, DMI, DHI-Vand&Miljø og Landbrugstyrelsen.

Telefon: 3163 9265

E-mail: pvj@geoteam.dk

Præcisionslandbrug

Kundekonsulent og salgschef for landbrug - Bent Henneberg

Bent er chef for præcisionslandbrug i Geoteam, og han står desuden for salg af GPS til landbrugsmaskiner. Han arbejder primært i Jylland, og han er da også uddannet driftsleder fra Grindsted Landbrugsskole. Tidligere har han arbejdet med planteavl i 12 år, og han har kørt som servicetekniker i Geoteam, så han kender sit område til bunds.


Telefon: 3163 9386

E-mail: beh@geoteam.dk

Kundekonsulent for Landbrug - Henrik Rhode Nissen
Henrik er kundekonsulent for landbrug, og han arbejder især med sensorerne GreenSeeker og WeedSeeker øst for Storebælt. Han er agrarøkonom og har arbejdet i landbruget siden 1999, bl.a. som driftsleder, og derfor kender han de problemstillinger, landmænd står over for.

Telefon: 5131 4228

E-mail: hrn@geoteam.dk

Kundekonsulent for landbrug - Jacob Thuesen

Jacob er agrarøkonom fra Bygholm landbrugsskole. Han har i 10 år arbejdet som driftsleder på en stor planteavls bedrift, med alm. Salgsafgrøder, kartofler, juletræer, og egen dræn afdeling. Jacob har benyttet GPS i alle årene så han stort kendskab til området.

Telefon: 9244 4908

E-mail: jat@geoteam.dk 

Præcisionslandbrugs specialist - Klaus Fuglsang Rasmussen

Klaus er Præcisionslandbrugs specialist og uddannet jordbrugsteknolog. De sidste 3 år har han undervist på Dalum Landbrugsskole i Teknik og herunder også præcisionslandbrug. Forinden det har han haft en længere baggrund i landbruget og med en landmandsuddannelse fra Dalum Landbrugsskole.

Telefon: 9244 4381

E-mail: kfr@geoteam.dk 

Servicetekniker for landbrug - Stig Andersen

Stig monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Midt- og Sønderjylland. Stig kommer fra en driftslederstilling og er godt kendt med Trimble skærmene.

Telefon: 7733 2288

E-mail: sta@geoteam.dk 

Servicetekniker for landbrug - Lasse Tollestrup
Lasse monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug i Jylland. Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, og han er en solid fyr, der får udstyret til at virke.

Telefon: 7733 2288

E-mail: lto@geoteam.dk

Servicetekniker for landbrug - Brian Frandsen

Brian monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Sjælland og Øerne. Brian har stor erfaring med GPS og har blandt andet tidligere været ansat hos Otto Jensen, FMR Maskiner og Maskincenter Sjælland.

Telefon: 7733 2288

E-mail: brr@geoteam.dk

Servicetekniker for landbrug - Morten Gundersen

Morten monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Fyn, Midt- og Sønderjylland. Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker i 2011 og landmand i 2005 og har stor erfaring med hydraulik, el, fejlfinding mm.

Telefon: 7733 2288

E-mail: mgu@geoteam.dk

Servicetekniker for landbrug - Lasse Thorius

Lasse monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Sjælland og Øerne. Lasse er uddannet ved Johannes Mertz i Nakskov og har blandt andet tidligere været ansat hos Søllested Maskinforretning.

Telefon: 7733 2288

E-mail: lpt@geoteam.dk

Serviceværksted

Serviceansvarlig - Nicolai Stevanovski

Nicolai er ansvarlig for service og reparationer af Trimble instrumenter, og han er uddannet til level 3 på Trimbles totalstationer S3, S6, VX og S8. Han er udlært automekaniker hos Bilia/Volvo & Renault og har haft eget værksted i 9 år.

Telefon: 3163 9254

E-mail: service@geoteam.dk

Servicetekniker - Michael Kesic

Michael arbejder på vores værksted med service og reparation af Trimble instrumenter. Michael har tidligere været ansat som tekniker hos Eplehuset og Humac.

Telefon: 5131 4245

E-mail: service@geoteam.dk

GPSnet.dk og support

Seniorkonsulent - Henrik Gosvig Thomsen

Henrik arbejder primært med GPSnet.dk og relaterede services. Hertil kommer support til landmålings- og MGIS-segmentet, udlejning af landmålingsinstrumenter og rådgivning inden for fagområdet. Han er civilingeniør og har arbejdet med GPS til blandt andet deformationsmåling.


Telefon: 5131 4219

E-mail: hgt@geoteam.dk

Supporter - Bent Alex Hansen

Bent yder først og fremmest support på landmåling og GPSnet.dk. Hans baggrund som kort og landmålingstekniker giver ham en fin indsigt i de problemstillinger, vore kunder henvender sig med.

Telefon: 3163 9264

E-mail: bah@geoteam.dk

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS