-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Medarbejdere

Administration

Adm. Direktør/CEO - Steen Hagelskjær

Steen er uddannet civilingeniør og har det overordnede ansvar for Geoteam, og udgør direktionen sammen med Niels Rasmussen. Steen har tidligere beskæftiget sig med topledelse og salg i flere teknisk orienterede firmaer i såvel Danmark som udlandet.

Telefon: 2344 8675

E-mail: sth@geoteam.dk​

Direktør/COO - Niels Rasmussen

Niels er landinspektør med speciale i GPS-teknologi og har også en HD fra CBS. Tidligere har han arbejdet mange år i landbruget. Niels indgår i Geoteams direktion sammen med Steen Hagelskjær.

Telefon: 3163 9257

E-mail: nir@geoteam.dk

Kontorassistent - Lisa Roursgaard

Lisa er en del af administrationen, hvor hun sidder med bl.a. Geoteam PLUS aftaler, Catalyst og kreditorbogholderi. Lisa er kontoruddannet med speciale i administration, og kommer med en solid erfaring efter 8 år hos Struers ApS

Telefon: 7733 2233

E-mail: lro@geoteam.dk

Controller - Mona Just Skov

Mona er controller for vores landbrugsafdeling, og hun er merkonom i informatik og har en Mini MBA. Tidligere har hun arbejdet hos Snickers Workwear A/S, Brüel & Kjær Vibro A/S samt Teledyne-Reson A/S.

Telefon: 3163 9227

E-mail: mse@geoteam.dk

Salgskoordinator - Rikke Bernholm

Rikke hjælper med backoffice sales og support for Geospatial, og hun har tilsvarende funktion for vores værksted.

Rikke er uddannet Cand.scient.soc. i psykologi og virksomhedsstudier og har blandt andet arbejdet med back office support indenfor distributionsområdet.


Telefon: 3163 9219

E-mail: rib@geoteam.dk

E-handel og webkoordinator - Loa Roeder Larsen

Loa er ansvarlig for udvikling og drift af hjemmesiden, laver nyhedsbreve og arbejder med markedsføring og branding.

​​

Hun er uddannet i kommunikation og formidling samt projektledelse og procesfacilitering, og har mange års erfaring med web og digital markedsføring.


Telefon: 4880 8904

​​E-mail: loa@geoteam.dk

Lager medarbejder - Jan Mikkelsen

Jan styrer lageret og er hamrende god til det!

Kontakt jan på lager@geoteam.dk

Landmåling

Salgschef for landmåling - Anders Dahl

Anders er salgschef for landmåling i hele landet. Anders har arbejdet i detailbranchen, bl.a. som retail manager og head of retail.

Han har erfaring og passion for salg, service samt at sætte kunden i centrum.

Telefon: 9244 7022

E-mail: add@geoteam.dk

Seniorkonsulent for landmåling - René Skriver Rasmussen

René står for salg af landmålingsinstrumenter på Fyn og i Jylland. Han er kort- og landmålingstekniker, og han har et bredt kendskab til dette område, og stor erfaring i brug af landmålingsudstyr fra sine tidligere stillinger som landmåler hos Aarsleff A/S, Tre-For A/S samt LIFA A/S.

Telefon: 3163 9388

E-mail: rsr@geoteam.dk

Kundekonsulent for landmåling - Andreas Kirkby

Andreas Kirkby er kundekonsulent i vores Geospatial afdeling og står for salg på Sjælland samt Lolland-Falster. Andreas kommer fra en stilling som landinspektør hos LE34 og har dermed stor erfaring i brug af landmålingsudstyr, som han brænder for at komme ud og vise.

Telefon: 5131 4276

E-mail: aki@​geoteam.dk​

Salgskonsulent for landmåling - Tommy Pokorni

Tommy Pokorni er salgskonsulent i vores Geospatial afdeling og står for salg på Sjælland samt Lolland-Falster.​ Tommy kommer fra landmålerfaget, og har erfaring med alt fra de store byggepladser til den lille garage. Tommy har dermed forståelse for de forskelligartet udfordringer, der kan være ved opmåling og afsætning, og er klar til sparre og vidensdele med vores kunder.

Telefon: 5131 4224

E-mail: top@geoteam.dk

Præcisionslandbrug

Salgschef for landbrug - Henrik Rhode Nissen

Henrik er salgschef for landbrug, og han har de sidste 8 år beskæftiget sig med salg øst for Storebælt. Det har derfor givet ham et stort kendskab til produkterne og deres implementering på de forskellige landbrug.

Henrik er uddannet agrarøkonom, han har arbejdet i landbruget siden 1999, bl.a. som driftsleder, og derfor kender han de problemstillinger landmænd står over for.​

Telefon: 51314228

E-mail: hrn@geoteam.dk

Kundekonsulent for landbrug - Jacob Vestergaard Thuesen

Jacob er kundekonsulent for landbrug i midt- og nordjylland. Jacob har beskæftiget sig med salg vest for Storebælt de sidste tre år. Han er uddannet agrarøkonom og har været driftsleder på et større planteavlsbrug, og derfor har han et indgående kendskab til landbrugets problemstillinger og hvordan Trimble produkterne kan hjælpe på bedrifterne.

Telefon: 92444908

E-mail: jat@geoteam.dk 

Salgskonsulent for landbrug - Casper Clausen

Casper er salgskonsulent for præcisionslandbrug i sønderjylland. Casper er uddannet agrarøkonom fra Dalum landbrugsskole og har tidlige arbejdet i landbrugssektoren de sidste 10 år med fokus på planteavl. Casper har en stor interesse inden for præcisionslandbrug og har b.la været med til at starte et økologisk landbrug op, hvor præcisionslandbrug og Trimble produkter var hovedfokus.

Telefon: 3163 9386

E-mail: ccl@geoteam.dk​

Præcisionslandbrugs specialist - Klaus Fuglsang Rasmussen

Klaus er præcisionslandbrugs specialist og uddannet jordbrugsteknolog. Han har i 3 år undervist på Dalum Landbrugsskole i Teknik og herunder også præcisionslandbrug. Forinden det har han haft en længere baggrund i landbruget og med en landmandsuddannelse fra Dalum Landbrugsskole.

Telefon: 9244 4381

E-mail: kfr@geoteam.dk 

Teamleder og servicetekniker for landbrug - Lasse Tollestrup
Lasse monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug i Jylland. Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, og han er en solid fyr, der får udstyret til at virke.

Derudover er Lasse en haj til at koordinere og organisere opgaver, så han hjælper med en masse interne opgaver der gør at Geoteam kører godt.

Telefon: 7733 2288

E-mail: lto@geoteam.dk

Servicetekniker for landbrug - dig?

Vi søger en ny kollega vest for lillebælt

Telefon: 7733 2288

Servicetekniker for landbrug - Morten Gundersen

Morten monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Fyn, Midt- og Sønderjylland. Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker i 2011 og landmand i 2005 og har stor erfaring med hydraulik, el, fejlfinding mm.

Telefon: 7733 2288

E-mail: mgu@geoteam.dk

Servicetekniker for landbrug - Lasse Thorius

Lasse monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug på Sjælland og Øerne. Lasse er uddannet ved Johannes Mertz i Nakskov og har blandt andet tidligere været ansat hos Søllested Maskinforretning.

Telefon: 7733 2288

E-mail: lpt@geoteam.dk

​Servicetekniker for landbrug - Henrik Abel

Henrik monterer og servicerer vores produkter til præcisionslandbrug i

Syd Vest og Midtjylland. Henrik er Uddannet landbrugsmaskinmekaniker og har tidligere arbejdet 23 år hos AP Jørgensen i Ribe, hvor han bl.a. har stået for GPS afdelingen. Henrik kommer også med erfaring fra praktisk landbrug.

Telefon: 7733 2288

E-mail: hea@geoteam.dk

​Servicetekniker for landbrug - Niels Rosted

Niels er servicetekniker for præcisionslandbrug med base øst for Storebælt. Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker og brænder for præcisionslandbrug. Tidligere har Niels arbejdet for Mertz i rigtig mange år hvor han servicerede mejetærskere, pressere og traktorer.

​​

Telefon: 7733 2288

E-mail: nro@geoteam.dk

​Servicetekniker for landbrug - Andreas Leonhardt

Andreas er servicetekniker for præcisionslandbrug med base øst for Storebælt. Tidligere har han arbejdet for ASA lift som service og rejsemontør. Andreas har hænderne rigtig godt skruet på og er en haj til at løse udfordringer i marken.

​​

Telefon: 7733 2288

E-mail: ale@geoteam.dk

Serviceværksted

Servicetekniker - Michael Kesic

Michael arbejder på vores værksted med service og reparation af Trimble instrumenter. Michael har tidligere været ansat som tekniker hos Eplehuset og Humac.

Telefon: 8820 8704

E-mail: service@geoteam.dk

Servicetekniker - Morten Camin

Morten er en hyggelig fyr og har skruet på pengeautomater i 25 år før han kom til Geoteam. Er uddannet elektroniktekniker.

Telefon: 8820 8704

E-mail: service@geoteam.dk

GPSnet.dk og support

Seniorkonsulent - Henrik Gosvig Thomsen

Henrik arbejder primært med GPSnet.dk og relaterede services. Hertil kommer support til landmålings-segmentet, udlejning af landmålingsinstrumenter og rådgivning inden for fagområdet. Han er civilingeniør og har arbejdet med GPS til blandt andet deformationsmåling.


Telefon: 5131 4219

E-mail: hgt@geoteam.dk

Supporter - Rasmus Jensen

Rasmus yder først og fremmest support på landmåling og GPSnet.dk.  Rasmus er uddannet landmåler og har tidligere arbejdet hos Spotland og 

​Zacho Lind, hvilket giver ham en fin indsigt i de problemstillinger, vore kunder henvender sig med.

Telefon: 4412 9238

E-mail: raj@geoteam.dk

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS