-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Når satellitter svigter, virker is-rover

Nogle gange kan GPS’en ikke klare opgaven på grund af bygninger eller træer. Derfor tilbyder Trimble den elegante og præcise løsning IS-Rover.

​IS-Rover er enkel at bruge og desuden ligger dens funktioner i alle Trimbles instrumenter. Alligevel oplever Rasmus Jensen tit, at folk ringer og spørger, hvordan de skal måle med deres GPS, når der er dårlig satellit dækning.

Rasmus Jensen er en del af Geoteams support, og derfor er det er tit ham, der tager telefonen, når I ringer med spørgsmål. Han forklarer IS-Rover:

”IS-Rover er klart den bedste løsning, når man skal indmåle et punkt, som ligger i skygge af bygninger eller træer, for der er en GPS-måling meget usikker. Metoden kræver kun, at du stiller en totalstation op på et sted, hvorfra du kan se punktet. Derefter vælger du de rette menuer i totalstationen, og lader den måle til din GPS med prisme to gange. Så finder den selv sin egen position, og derefter er det bare at gå rundt med et prisme og lade den måle alle de relevante positioner.”

Med Trimbles nye lette GPS’er er det da også realistisk at have både den og en totalstation med i felten. Vi har laget en manual på nettet, så det er let at lære metoden, og hvis det kniber, så sidder Rasmus Jensen klar ved telefonen på alle hverdage.

Manual til IS Rover

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS