-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firmaprofil​

​Siden 1999 har Geoteam markedsført solgt og serviceret, hard- og software, fra Trimble Inc. 

I Danmark er Geoteam forhandler af alle Trimbles produkter inden for landmåling og præcisionslandbrug. Samlet er vi godt 25 medarbejdere i Geoteam, som arbejder med salg, administration og service og support af udstyr.

Trimble sælger deres produkter i hele verden via agenter som Geoteam der hver er tildelt et område. Geoteam's område dækker udover Danmark, både Grønland og Færøerne.

​​GPSnet.dk

Ud over ovennævnte produkter tilbyder Geoteam en GPS relateret service GPSnet.dk® - Danmarks Elektroniske Referencenet®. GPSnet.dk tilbyder korrektionsdata til brugere af GPS/GNSS der ønsker forbedret nøjagtighed i forhold til standard autonom GPS. Tjenesten blev etableret i år 2000/2001 og der tilbydes idag en række forskellige DGPS produkter målrettet professionel anvendelse af GPS. Ved etableringen var GPSnet.dk verdens første nationalt dækkende GNSS referencenetværk baseret på Trimbles enestående VRS teknologi og i år 2016 var GPSnet.dk verdens første nationalt dækkende GNSS referencenetværk, der leverede korrektionssignaler fra Beidou og Galileo udover GPS og Glonass.

I dag anvendes systemet af mange forskellige kunder over hele landet til maskinstyring i landbruget og  entreprenørbranchen samt traditionelle landmålingsopgaver såsom ledningsregistrering, opmåling af situationsplaner, genfinding og afsætning af skel, fladenivellement mv. Trimbles VRS teknologi anvendes også af mange nationale myndigheder i hele verden til udsendelse af GNSS korrektionssignaler.​

Brands

Hovedparten af de produkter vi sælger kommer fra:

​Men vi er også dansk forhandler for de følgende firmaer:

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS