-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Firmaprofil​

Siden 1999 har Geoteam forhandlet og serviceret professionelt udstyr til landmåling og præcisionslandbrug fra Trimble. I 2001 udvidede Geoteam forretningen og etablerede Danmarks første RTK-referencenet, GPSnet.dk. GPSnet.dk udbygges og opdateres løbende og er Danmarks mest nøjagtige og stabile RTK-referencenet.

For at sikre vores kunder branchens bedste service og support er Geoteams medarbejdere uddannet inden for specialområderne landmåling, præcisionslandbrug og referencenet og holder sig løbende ajour med den seneste udvikling. Herudover investerer Geoteam i udbygning og opdateringer af virksomhedens produktportefølje for at levere de bedste løsninger til kunderne.

På vores værksted servicerer vores autoriserede serviceteknikere Trimbles udstyr til landmåling og præcisionslandbrug. Herudover har vi eget lager, så vi hurtigt kan levere eller udleje det nødvendige udstyr til vores kunder.

Landmåling

Geoteam forhandler Trimbles udstyr til landmåling og dækker alle produkter fra GPS, totalstationer og controllere til 3D-laserscannere, niveller og forskellige former for software. Fælles for alle produkter er, at de er solide, intuitive og lette at anvende. Geoteam sælger også brugt udstyr og fuldt funktionsdygtigt demoudstyr.

Præcisionslandbrug

Geoteam er Danmarks største aktør inden for autostyring og redskabsstyring til det moderne præcisionslandbrug. Vi dækker alle områder fra såning til høst, og vores løsninger fungerer med alle mærker og modeller. Selv forhandler vi Trimbles udstyr, som sikrer, at vores kunders maskiner kan arbejde i marken efter ethvert mønster med centimeters nøjagtighed. ​Udstyret kan automatisk sende data til en computer, så vores kunder kan optimere deres markarbejde fra kontoret.

GPSnet.dk
GPSnet.dk er målrettet professionelle, som har brug for en pålidelig, nøjagtig og driftssikker positionsbestemmelse til opmåling. Geoteams GPSnet.dk er baseret på Trimbles revolutionerende VRS-teknologi og leverer RTK-korrektioner med centimeters nøjagtighed i hele Danmark, i Grønland og på Færøerne. Systemet anvendes af mange forskellige kunder over hele landet til maskinstyring i landbruget og entreprenørbranchen og til traditionelle landmålingsopgaver som ledningsregistrering, opmåling af situationsplaner, genfinding og afsætning af skel, fladenivellement mv. Trimbles VRS-teknologi anvendes også af mange myndigheder over hele verden til at udsende GPS-korrektionssignaler.​

Brands

Hovedparten af de produkter vi sælger kommer fra:

​Men vi er også dansk forhandler for de følgende firmaer:

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS