-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Branche: Planteskoler

Med 'GPS' på maskinerne som planteskole sikrer du maksimal ensartethed i dine produkter og højere arbejdsglæde hos personalet. Marken kan udnyttes til sidste m2. Du får simpelthen flere planter per ha. Udover at autostyring giver mulighed for at etablere planterne i snorlige rækker giver det også mulighed for en super nøjagtig detailplanlægning af marken. På den måde kan der i ro og mag tages stilling til det optimale kørselsmønster f.eks. ved en senere optagning.

Har du et kuperet terræn kan autostyringen hældningskompensere således redskaber er nøjagtigt hvor det skal være uanset hældningen.

Næringsstoffer kan tildeles således udbyttet optimeres ud over marken med tildelingskort på såvel næringsstoffer, såsæd, planteværn mm.

Udover at levere udstyret til at styre maskinerne kan vi også tilbyde at hjælpe med at planlægge marken. Vi kan hjælpe med at få styr på dine linjer, foragre, tildelingskort mv., således at du kan regne med at når du sætter dig ud i maskinen og vil køre til foråret, så virker al teknikken og du trygt kan koncentrere dig om noget andet.

​Referenceliste af andre planteskoler der har valgt os: Danroots, Højgård, Gl. Estrup, Gasa, Johansens Planteskole

Autostyring

Traktoren styrer selv eller guider dig i ethvert markmønster, så du kan koncentrere dig om redskabet dag og nat. Med vores autostyring er du præcis i hele landet. Læs om autostyring og skærme

Dræning

Vi udarbejder drænplaner, så vores skærme kan styre drænploven og dermed lægge drænet præcist. Vi digitaliserer også dine papir drænkort. Læs om præcis dræning.​​

Skærme

Vi tilbyder flere forskellige skærme, så vi har helt sikkert en, der passer til dine behov.

Vælg din skærm

Redskabsstyring og Sektionskontrol

Redskaberne styrer og doserer variabelt og nøjagtigt efter dine tildelingskort. De samler også data fra markarbejdet og registrerer om planterne trives. Læs om vores redskabsstyring, perfekte pløjning, styring af dosering o​g sensorer.​

GPSnet.dk

GPSnet.dk er hundrede gange mere præcist end GPS-alene, og det er en forudsætning for autostyring og præcisionslandbrug. GPSnet.dk virker med udstyr af ethvert mærke, og selv Geodatastyrelsen bruger det.

Support fra kl. 6 til 22 hver dag fra 1. marts til 1. oktober​ så ring til os, når det kniber:

53 56 59 69.

Dine kollegers erfaringer med vores udstyr kan du læse om i vores nyheder, og du er velkommen til at fortælle os om dine egne erfaringer.​

Se mere her

Kurser

Vi afholder løbende kurser i Trimble Ag Software (Farmworks) og i brug af Trimbles skærme.

Se mere på vores kursuskalender her ​​

Trimble produkter

Produktkatalog

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS