-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Branche: Entreprenører

Entreprenører har i dag et vidt spænd af arbejdsopgaver indenfor bygge- og anlægsbranchen og har ofte brug for at kunne foretage en opmåling eller en afsætning af sit byggeri.

Nøjagtighedskravet hertil er stort og kravene til dokumentation af udført arbejde udgør en større og større del af entreprenørens arbejde.

For entreprenørerne, som for mange andre, er det vigtigt, at dette kan udføres med høj kvalitet og så effektivt som muligt.

Vi levere mange Trimble opmålings- og afsætnings værktøjer, som hjælper med at gøre dette arbejde, herunder Trimble GPS, totalstationer, landmålingscomputere, scannere, tilbehør, kontor software osv.

Meget kan allerede udføres i marken med den software der findes på landmålingscomputeren - Access, herunder afsætning direkte fra tegning, volumen beregninger, rapport generering osv. Mere avancerede databehandling foretages med kontorsoftware - TBC.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på 88 20 87 03.
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS