-->
Indtast ny adgangskode:

Mobil gis​

Her på siden kan du finde vejledninger til Trimble MobilGIS. Du kan bruge linkene nedenunder eller du kan finde alle vejledningerne her

TerraFlex

Herunder en lille video af workflowet fra TerraFlex til QGIS​​

Terra Sync

• Vejledning i måling af sammenhængdende linjer
  • Dansk Version af Terra Sync
  • Vejledning i export af data fra PFO og efterfølgende import i Mapinfo
  • Vejledning i håndtering af GPSnet.dk fase korrektionsdata i PFO, fra 2006
  • Vejledning i håndtering af GPSnet.dk kode korrektionsdata i PFO, fra 2006
  • Vejledning i opsætning af extern sensor til PFO
  • Vejledning i at redigere punktdata før import
  • Rangefinder TerraSync
  • Licensskift fra en licensnøgle til en anden kan foretages ved at slette pfo.lic i C:\windows og køre aktiveringen igen.

Koordinatsystem og geoide filer (samme tekst som under landmålings support)

Koordinatsystemfiler og geoidefiler kan downloades her.

Klik her for vejledning i opdatering af koordinatsystemfiler og geoidefiler på såvel Trimble Access som Trimble's MobilGIS enheder

For kunder der ikke har softwareaftale koster support i forbindelse med skift af koordinatsystem filer 500 kroner.​

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
    ​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
    ​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
    ​Landmålingssupport kontaktes på 88 20 87 03.
    ​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport.

Hent software til Windows eller macOS