-->
Indtast ny adgangskode:

​Landmåling support - vejledninger

På denne side kan du finde links til Geoteam' vejledningsportal.

Vi har lavet denne vejledningsportal som afløsning for vejledningerne der tidligere har ligget på vores hjemmeside.

Vi har forsøgt at udforme et forum for relevante vejledninger til vores produkter i en ny, levende og intuitiv ramme. Den giver dig samtidig mulighed for at skrive til os og der er nu fine søgemuligheder på tværs af de enkelte vejledninger.​ Klik hér for vejledningsportalens forside

Den vigtigste vejledning lige nu er:
Windows 10 og forbindelse til din Trimble enheder

Oversigt

Velkommen til vores oversigt af vejledninger.

Catalyst

Her kan du finde information om Trimble Catalyst inkl. FAQ.

Trimble Access - tidligere versioner

Her kan du finde vejledninger om Trimble Access tidligere versioner.

Trimble Access 2018

Her kan du finde vejledninger om Trimble Access 2018.

Apps til Access

Her kan du finde oplysninger og vejledninger om Geoteams egen udviklede apps.

Trimble business center

Her kan du finde vejledninger om Trimble Business Center.

Penmap

Her kan du finde oplysninger og vejledninger om Penmap.

Ældre vejledninger

Her finder du ældre vejledninger, som tidligere fandtes på vores hjemmeside.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport.

Hent software til Windows eller macOS