-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sælger til landmåling

Vil du være med til at forme fremtidens forhandler af Trimble teknologi i Danmark?

Vi søger en sælger der kan hjælpe med at fremvise pæne salgsresultater på Sjælland og øerne for vores Geospatial afdeling, som sælger opmålingsudstyr (GPS, Totalstationer mv.) til en bred vifte af brancher (landinspektører, entreprenører, forsyninger, ingeniører og mange andre).

Det går fortsat fremad med hastige skridt indenfor Geospatial og vi er nu igen klar til at udvide salgsteamet med en sælger mere til en mere opsøgende salgsstrategi. Vi har et godt kundegrundlag og styr på det faglige så vi søger en der syntes det er sjovt at lave opsøgende salgsarbejde i samarbejde med nuværende salgspersonale. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med salgschef, produktspecialist, support og marketing.

Som sælger vil du stå for salg og vejledning af vores produkter til Geospatial på Sjælland og øerne sammen med dygtige og erfarne kolleger. Se produkterne, vi forhandler under Produkter> Geospatial. Arbejdet foregår i høj grad ude hos kunderne - dog vil det i starten være ud fra vores kontor i Ballerup.

Vi tilbyder

Et godt og sikkert job i en spændende virksomhed i en positiv udvikling, som du vil være med til at drive. Vi har en målsætning om, at her skal være et rart sted at være og vi gør hvad vi kan for at leve op til dette, bl.a. med en god tone og en sund kultur iblandt os. Vi lægger vægt på længerevarende relationer såvel kollegialt som med vores kunder. Vi er et team af engagerede og dygtige mennesker, der brænder for at bringe Trimble's produkter ud til vore kunder. Løn efter kvalifikationer og en attraktiv bonusordning sammen med eksisterende salgspersonale.

Vi forventer

Det vigtigste er gå-på-mod, drive og godt humør. Men derudover forestiller vi os, at du er en person der syntes opsøgende salg er sjovt og som trives ved det. Som team er vi afhængige af hinanden, så det er vigtigt at du fx også kan give en hånd med fx at tage telefonen i en feriesæson om det er det der er mest brug for. Teknisk forståelse og indsigt er en fordel ligesom det er en endnu større fordel om du har været vant til at sælge til Geospatial-/landmålings-kunder før.

For yderligere information

​Kontakt gerne Direktør Henrik Johansen for yderligere information.​

Ansøgning

Send din ansøgning til job@geoteam.dk med emnefeltet ”Sælger til Geospatial” hurtigst muligt. Ansøgningen skal indeholde relevant CV, samt en kort beskrivelse af, hvorfor du er den rigtige til stillingen. Tiltrædelse snarest muligt.

Om GEOTEAM A/S

Læs mere om os under Om Geoteam > Firmaprofil

​​

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på 88 20 87 03.
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS