-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ALLE: Galileo har bestået afgangsprøven

Den 10. februar 2014 passerede det europæiske satellitnavigationssystem, Galileo, en af projektets vigtigste milepæle - In Orbit Validation. Sagt på almindeligt dansk betyder det, at projektet nu har bestået sin afgangsprøve og nu kan sættes i egentlig produktion.

I 2011 og 2012 blev der opsendt de første fire satellitter, der som minimum har været krævet, for at det har været muligt at teste alle dele af systemet. Testen har ikke kun involveret satellitterne i kredsløb, men også hele segmentet på landjorden, herunder kontrolcentralerne og de tilhørende up-link stationer, der er strategisk placeret i de forskellige verdensdele. Dette sikrer, at der altid er kontakt til satellitterne fra minimum en up-link station.

Det har også været muligt at test Galileo's Search And Rescue tjeneste (SAR). I modsætning til de andre satellitnavigationssystemer, så tilbyder Galileo en lokaliseringstjeneste tiltænkt nødkald. Denne tjeneste kan stedbestemme nødkald inden for 2 km i 77% af tilfældene og 95% inden for 5 km. Alt dette sker inden for 1-2 minutter fra afgivelse af opkaldet.


Den næste planlagte opsendelse af 2 Galileo satellitter sker i midten af juni fra Fransk Guyana i Sydamerika. Det endelige tidspunkt er endnu ikke fastlagt.

Læs mere her...


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS