-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: Ny udgave af Trimble Business Center

Den nye version af Trimble Business Center v3.10 er nu tilgængelig. Den indeholder som sædvanlig en række nye værktøjer, forbedringer, og ikke mindst en ny licensstruktur. TBC findes nu i fire versioner målrettet landmålingskunder:

  • Base
  • Complete
  • Advanced
  • Photogrammetry
  • Nye versioner af TBC

Base-udgaven er tiltænkt kunder med basale behov for at importere, verificere og eksportere data. Landmålingsdata fra totalstation, GNSS og nivellement kan udjævnes inden data eksporteres.

Complete-udgaven er til den professionelle landmåler, der har behov for at beregne GNSS data samt arbejde med overflader og volumenberegninger.

Advanced-udgaven tilføjer muligheden for at arbejde med billeder optaget med et Trimble VISION instrument eller en UAS (drone). Udgaven giver også mulighed for at oprette og tilrette vejfiler til afsætning med GNSS eller totalstation.

Photogrammetry-udgaven giver brugeren muligheden for at danne punktskyer og ortofotos ud fra billeder optaget med UAS (Trimble UX5 eller X100).

Vi har lavet en versionsmatrix, der beskriver forskellene mellem de forskellige versioner. Den kan hentes ved at klikke her.

Nye muligheder med TBC

Med TBC v3.10 er der flere spændende muligheder. Listen med forbedringer er lang men herunder er listet nogle af de vigtigste:

  • Mulighed for at bearbejde data fra det nye V10 Imaging System (se nyhed her)
  • Håndtering af tiltmålinger med R10
  • Mulighed for at håndtere RTX-data. Både real-time og post processeret.

Klik her for den fulde liste med forbedringer og nye funktioner.

Hvordan får jeg adgang til den nye version

Eksisterende brugere med en "warranty expiration"-dato, der udløber senere end 1. Oktober 2013, kan frit installere den nye version. Anvend funktionen "Check for updates" i startskærmen for link til installationsfilerne.

Eksisterende brugere med en Standard-licens bliver overført til Base-udgaven. Vær opmærksom på, at en stor del af funktionaliteten er flyttet til Complete- eller Advanced-udgaven. Brugere med en Advanced-licens fortsætter på denne udgave.

Ligeledes skal brugere, der i dag anvender gratisudgaven, være opmærksom på, at værktøjerne i den nye gratisversion er kraftigt reduceret.

Nye brugere eller kunder, hvis opdateringslicens er udløbet kan kontakte Geoteam A/S.

TBC fra version 3.00 og nyere er stadig kun tilgængelig til Windows 64-bit operativsystemer. Kunder, der endnu ikke har en 64-bit PC, kan anvende TBC v2.95. Dette er den sidste version, der bliver udviklet til 32-bit platformen.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS