-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Trimble RTX-PP: Nu med Beidou og Galileo

Da Trimble sidste år offentliggjorde deres nye RTX-PP teknologi til beregning af statisk (og kinematisk) GNSS-data uden basedata, var det en revolutionerende ny måde at beregne GNSS-data på. Nu er servicen blevet udvidet til også at kunne håndtere det kinesiske Beidou og europæiske Galileo. Læs den officielle nyhed her.

Tjenesten er gratis og kan findes på: www.trimblertx.com

Trimble RTX-Post Processing er perfekt til absolut bestemmelse af statisk GNSS-data. Brugeren slipper for besværet med at håndtere både base- og rover-enheder. Ligeledes tager beregningen af koordinaterne ikke mere en nogle minutter. Brugeren slipper derved for udgifter til dyrt GNSS beregningssoftware. Der skal heller ikke tages hensyn til længden af basislinier, hvorfor tjenesten er perfekt til absolut positionering i områder med langt til nærmeste fikspunkt eller permanente referencestation.

Vi har senest anvendt tjenesten til opmålinger i Nordgrønland ved 80 grader nord. Nærmeste mulige fikspunkt lå mange hunderede kilometer væk. Ved statiske målinger over mange timer/døgn, er det lykkes at bestemme koordinater med en spredning på under 1 cm i 3D. Noget som ville have været meget tidskrævende og dyrt med traditionelle metoder.

Alle beregninger foregår i ITRF2008 men tjenesten giver mulighed for at vælge andre referencerammer, herunder ETRS89 som anvendes i Europa. Vi har lavet mindre tests i Danmark, og den absolutte nøjagtighed i sammenligning med REFDK er bedre end 2 cm.
Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS