-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDBRUG: Ny brilliant skærm, TMX-2050

​Trimble introducerede d. 27. august en ny skærm til verdens landmænd.


Den er på hele 12" (31 cm) og i high-definition hvilket giver et krystal klart billede. Opbygget om Android platformen hvilket gør den super fleksibel.
Interfacet er meget intuitivt til gavn for såvel nybegynderen som den mere erfarne bruger. Opbygget i moduler hvilket gør den fremtidssikker med nem mulighed for at tilføje nye moduler/app's. TMX-2050 er monteret på en quick mount så den er super nem og hurtig at flytte mellem køretøjer
Kan bestilles fra 4. kvartal 2013

Mulighed for at se forskellige lag, såsom det variable tildelingskort, hastighed, og GPS signalets kvalitet på et baggrundskort. Det er nemt styre marken direkte fra skærmen med Field Manager view. Den viser marken, AB linjer, markgrænserne.

Med TMX-2050 har du konstant adgang til Connected Farm dashboard - et centralt sted til alle relevante informationer såsom vejrudsigten, priser på relevante indkøbsvarer og flådestyring for hele bedriften. Al information vises i real-time.

Connedted Farm styrer data i skyen og eliminerer brugen af USB nøgler hvormed du kan få hurtig adgang til information uanset hvor du er. Det er nemt at overføre linjer fra kontoret til marken og fra køretøj til køretøj med den indbyggede trådløse kommunikation. Det er endda muligt at diagnosticere eventuelle problemer i real-tid.

Kombiner TMX-2050 med GPSnet.dk for optimal nøjagtighed. Sammen med xFill hvis du skulle miste signalet bliver du rigtig godt kørende.


https://youtu.be/9LavZges4aE

Læs mere om TMX-2050 på

www.tmx2050.com

og i

TMX-2050 brochure


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS