-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: Revolutionerende opmåling af kabler under jorden

Endelig er det blevet lige så nemt at måle punkter under jord, som at måle punkter på jorden.

Trimble har indledt et samarbejde med amerikanske Optimal Ranging om distribution og salg af deres Spar 300 System. Systemet kombinerer kendt teknologi på en ny intelligent måde. Spar 300 systemet er baseret på 3D måling af elektromagnetiske bølger induceret i et kabel. Systemet monteres på siden af en GNSS landmåler stok og sender signalet videre til landmålingscomputeren. Et specielt software modul tilkøbes til Trimble Access landmålingssoftwaren og det er herefter muligt at beregne kablets position som en offset til den målte position med GNSS enheden.
Systemet bruges sammen med en Trimble GNSS enhed (R8, R6, ..), en TSC3 landmålingscomputer med Trimble Access Software der har Utility Survey modulet aktiveret.

Positioner bestemmes ned til typisk 3 meters dybde med en nøjagtighed på få centimeter. Spar 300 Systemet består af to 3D magnetiske ring-antenner (der opererer i 20Hz til 10kHz frekvensområdet), 3-akslet digitaltkompas, 3-akslet accelerometer, BLuetooth eller USB interface, Zigbee (wireless sensor networking), modelbaseret optimerings processor, genopladeligt batteri til 10 timers samt software til styring af systemet i sammenhæng med en GNSS opmåling.
Et samlet Spar 300 system inkl. frekvenskilde og Utility Survey modul til Access, men uden GNSS og TSC3 med Trimble Assess introduceres til bare 72.000,- kr. ekskl moms og levering.

Se mere på: www.optimalranging.com


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS