-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Revolutionerende kortlægning

Fredag d. 6. april 2012 annoncerede Trimble købet af Belgiske Gatewing, hvormed Trimble Survey divisionen har fået et enormt stærkt kortlægningsværktøj.

Gatewing producerer X100 - en 2 kg's lille ubemandet flyvemaskine - en såkaldt Unmanned Aerial Vehicle. Den lille flyver er udstyret med og teknologi der gør det er muligt at overflyve et område automatisk, tage billeder i god opløsning og efterfølgende generere en digital overlfademodel (DSM) samt ortofotos af det overfløjne område. Den kan flyves af alle med få dages træning idet den flyver helt af sig selv. En fordel ved den autonome flyvning er også at sikkerheden er helt i top.


Herover ser du et billede af X100

Herunder ser du en model fra testflyvningen 16. april 2012 i Danmark. Klik på billedet for at forstørre det. Bemærk lysintensitetsforskellene som følge af skyer - de kan efterfølgende fjernes/udjævnes med billedbehandlingssoftware.

I mindre målestok kan det X100 er ved at gøre ved kortlægningen, sammenlignes med hvad iPad'en har gjort ved PC og mobilmarkedet. Den lægger sig imellem terrestrisk og fotogrammetrisk kortlægning. Og det bedste er, at det er billigere end at flyve med en bemandet flyvemaskine og billigere end at måle hvert objekt for sig i marken. Nu bliver det lettere for alle at lave store volumenberegninger eller kortlægning.

En Geoteam arrangeret test af X100 herhjemme d. 16. april 2012 viste en plannøjagtighed på ca. 5 cm og højdenøjagtighed på ca. 10 cm ved brug af GPS/GNSS indmålte paspunkter.

Indtil videre er det ikke tilladt at flyve over byer og bymæssige bebyggelser og ikke tættere end 150 meter på større offentlig vejHar du lyst til at læse mere om X100 er du velkommen på www.geoteam.dk/x100

Vil du have det nyste information om X100 i Danmark så tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.geoteam.dk/nyhedsbrev

Vil du se billeder fra vores testflyvning, kan du så klik dig forbi ftp://ftp.geoteam.dk/x100

Læs mere om X100 på dette link.

Kontakt Geoteam allerede i dag og hør nærmere om den nye revolutionerende X100.

Herunder ser du et scrrenshot af højdemodellen:
Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS