-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

GPSnet.dk - Nu med endnu flere muligheder

Torsdag d. 9. februar 2012 opdaterede vi GPSnet.dk softwaren, hvilket har givet vores brugere en række nye muligheder - her er et lille udvalg af forbedringerne:

Se hvor dine brugere er med iScope

Den nye version giver mulighed for, at vi implementerer iScope. Det er en service hvor brugerne via vores driftside, www.drift.gpsnet.dk, kan følge deres modtagere i marken i real-tid med Google Maps som baggrund. Det er ligeledes muligt at få vist, hvor modtagerne har været inden for et givent tidsinterval. Det er selvfølgelig kun muligt at få vist sine egne abonnementer. Dette kunne anvendes som dokumentation for f.eks. udført arbejde/timeregistrering eller decideret flådestyring. Kontakt Geoteam A/S allerede i dag hvis du vil høre mere om den nye funktion.

Bedre hjemmeside

Udvidet historik under vores netværksinformation gør at man nu kan gå tilbage i tiden og se information om bl.a. ionosfæreindeks (I95). Derudover er der sket forbedringer i forbindelsen til vores databaseserver, så søgning i f.eks. forbrug nu sker væsentligt hurtigere.

Mindre nedetid med software Patch funktion

GPSnet.dk har markedets laveste nedetid. I 2011 var vi nede i sammenlagt 45 minutter - hovedsageligt om natten når GPSnet.dk oftest ikke bruges i forbindelse med software opdateringer. Men dette kan nu yderligere reduceres, med den nye software Patch funktion. Når Trimble i fremtiden udsender mindre opdateringer til GPSnet.dk kan disse opdateringer installeres på mindre end 5 min. Dette medfører mindre nedetid i forbindelse med opdateringer, samt at Trimble hurtigere kan sende mindre rettelser ud til implementering.

Bedre solplet håndtering med forbedret ionosfæremodel

Vi forventer at den forbedrede ionosfæremodel vil hjælpe os igennem den kommende periode med øget solpletaktivitet (2011-2015). Vores kunder derfor få bedre VRS-data renset for restfejl fra ionosfæren og derved opretholde initialiseringstider under 10 sek.

Skift fra IGS05 til IGS08

GPSnet.dk anvender nu ITRF08 som intern referenceramme. Dette inkluderer de nye antennakalibreringsfiler frigivet af IGS. Det er dette system som i dag anvendes til baneparametrene for GPS-satellitterne. Dette giver færre transformationer mellem referencesystemer internt i softwaren. GPSnet.dk vil dog fortsat levere korrektionsdata i ETRS89 som anvendes i Danmark.

Klik her for at komme tilbage til nyhedsarkiv


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS