-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mobil GIS: Julen er ekstra sød ved ESRI brugere

GEOSAVER MED GPS = BEDRE DATA


GeoSaver er den bedste og mest fleksible måde at indsamle GIS data på. GeoSaver giver bedre overblik, større sikkerhed og højere produktivitet ved at understøtte dit arbejde i marken.

Har du meget store krav til nøjagtighed, fx til registrering af ledninger og stophaner, kan du med GeoSaver Advanced opnå en præcision på 10 cm i nøjagtighed - også i højden. Ved andre former for opgaver, som fx registrering af invasive arter eller vejskader er det ofte nok med en nøjagtighed på 3-5 meter. Til det formål har vi udviklet en effektiv og prismæssigt billigere løsning i form af Geosaver Basic.

Uanset dine krav til præcision er du med Geosaver sikret det bedste reaultat, når du skal samle data i marken.

Geosaver er:

  • Solide hardware enheder fra Trimble
  • Gennemtænkt GIS software fra Esri
  • Dansk support på både hardware og software

GeoSaver er den perfekte løsning til indsamling og vedligehold af GIS data og består af Esri’s ArcPad software lagt ind på en af Trimbles velkendte enheder.

Du kan få GeoSaver i tre forskellige modeller, Advanced, Standard og Basic. Hvilken version der passer bedst til dig afhænger af, hvilken præcision du ønsker af dine data og hvor meget du ønsker at efterbehandle data. Hvilken model der passer bedst til dig afhænger både af den præcision du ønsker af dine data samt de krav du har til indsamlingsmetoderne. Uanset hvad du vælger får du en driftsikker løsning, der både er velafprøvet og fremtidssikret.

GeoSaver er resultatet af et samarbejde mellem Trimble og Esri på et internationalt niveau og de danske forhandlere, Geoteam og Informi GIS, på lokalt niveau.

Trimble har mere end 25 års erfaring indenfor forskning og udvikling i forhold til Global Navigation Satellite Systems (GNSS) og deres teknologier bliver brugt overalt på kloden. Esri har mere end 40 års erfaring med Geografiske Informations Systemer (GIS) og er verdens mest udbredte GIS system.


Ved bestilling inden 30.12 kan ESRI brugere få følgende:

  • Ved bestilling af en GeoSaver Advanced: Få halv pris på det første års abonnement af GPSnet
  • Ved bestilling af GeoSaver Standard og GeoSaver Basic: Få en Otterboks til ekstra beskyttelse samt et ekstra batteri (samlet værdi: 1095)

Klik her for denne nyhed i PDF format


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS