-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Valg af teleudbyder kan være afgørende for målinger.

​GPSnet.dk er Danmarks mest nøjagtige RTK-referencenet og lever op til de strenge krav fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE). Vi foretager årligt en omfattende række af kontrolmålinger, der efterfølgende godkendes af SDFE, for at sikre den størst mulige nøjagtighed og pålidelighed af GPSnet.dk.


Et godt RTK referencenet er samtidig afhængigt at den mobiltjeneste der anvendes, så jo bedre mobilnetværk, jo bedre RTK referencenet. Teknologisk institut har gennemført 500 målinger over hele Danmark i kvadrater af 10x10 km, og konstateret at TDC Net er på landsplan hurtigere og mere fejlfri til download og upload’ end de øvrige teleudbydere i Danmark. Alle teleselskaber var før gennemførelsen af målingerne blevet informeret om i hvilken periode målingerne blev gennemført, men ikke hvor de ville blive foretaget.


Vi anvender og anbefaler derfor altid TDC som mobiltjeneste til GPSnet.dk for at sikre den bedst mulig kvalitet i mobildækning og størst mulig nøjagtighed og pålidelighed i målingerne med GNSS udstyr og totalstationer. Vi kan også levere TDC simkort til dig som bruger GPSnet.dk.


Du kan læse mere om Teknologisk Instituts målinger her: https://tdcnet.dk/media/xcqpuv54/m%C3%A5ling-af-mobildatad%C3%A6kning-final.pdf


Få mere viden om GPSnet.dk til landmåling mm her: http://produkter.geoteam.dk/Produktblade/GPSnet/GPSnet_landmaaling.pdf

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS