-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyt supportværktøj

​På siden track.gpsnet.dk har vi lavet et nyt værktøj, der viser historikken for dine GPSnet.dk sessioner. For hver enkelt session kan du se:

  • ​Start- og sluttidspunkt

  • ​Hvor du har arbejdet henne

  • ​Hvornår du har været fixed og ikke-fixed

  • Antallet af benyttede satellitter

  • Dataformat, nærmeste referencestation, benyttet IP-adresse osv.

Det hele bliver vist grafisk med de nyeste ortofotos som baggrundskort, så du samtidig kan se, om du har været generet af bygninger, træer osv.


Vi benytter track.gpsnet.dk som et stærkt supportværktøj i det daglige, og det håber vi også, at mange af vores brugere kan komme til. Med track.gpsnet.dk kan du få værdifulde data til dokumentation, kvalitetssikring, overblik over aktive og inaktive brugere. Siden er også god til ”hjælp til selv-hjælp”, hvis du arbejder udenfor almindelig kontortid, hvor GPSnet.dk Support ikke er bemandet.


Track.gpsnet.dk er nu lagt ud i en version 1. Vi håber, at mange af jer vil byde ind med ønsker til funktionalitet og visning, som vil gøre jeres dagligdag nemmere. Så vil vi tage det med i overvejelserne omkring kommende versioner.


Du kan få adgang til track.gpsnet.dk ved at logge ind med mailadresse og password. Benyt den mailadresse, der blev angivet ved oprettelse af dit abonnement. Hvis du har problemer med at få adgang til track.gpsnet.dk eller brug af siden, må du meget gerne kontakte GPSnet.dk Support på 77 33 22 33.


Man kan naturligvis kun se sine egne brugere på siden. Derudover er alle enheder kun identificeret ved det login, der benyttes ved login på GPSnet.dk, så der er ingen angivelser af navne eller andet personhenførbart.Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS