-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​ALLE: GPSnet.dk simkort i udlandet

Som standard leverer vi et simkort med, når man i landbruget, eller som entreprenør, køber et GPSnet.dk abonnement. Landmålere kan naturligvis også få leveret et simkort hvis det ønskes.

Siden årsskiftet har det været muligt at benytte vores simkort i udlandet også. Dette var tidligere ikke muligt primært fordi vi ikke havde mulighed for at kontrollere forbruget og den medfølgende merudgift.

Det er nu lavet om, så man fremover kan bruge op til 2 GB om måneden i EU-lande, ligesom på de fleste private mobiltelefon-abonnementer.

Det er primært i det sydligste Jylland, at man som bruger vil kunne have gavn af muligheden. Der er flere steder i grænseområdet, hvor det tyske mobilsignal lokalt er bedre end det danske – også nord for grænsen. Fremadrettet vil brugerne af GPSnet.dk derfor stadig kunne køre videre, selvom modem’et ind imellem hopper over på det tyske net.

Der er også en tendens at flere entreprenører efterhånden får flere opgaver i Sverige, og de vil også kunne få gavn af tiltaget. Dog vil man ikke direkte kunne bruge GPSnet.dk i Sverige, men man kan stadig bruge simkortet til at etablere en internetforbindelse, som kan bruges til dataoverførsel, remote support og måske forbindelse til egen RTK-base.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS