-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ny totalstation revolutionerer landmålingen

Trimble SX10 er nyeste innovation indenfor opmåling
​Trimble® SX10 Totalstationen med indbygget scanner er den første af sin art i verden, og den omdefinerer måden at tænke landmåling på. 


​Udover at indsamle totalstations-data med meget høj nøjagtighed, kan man nu også simultant indsamle 3D-skanningsdata med baggrundsfotos.

Det er alsidigt og fleksibelt, og man opsamler lige præcis de data, man har brug for, og dermed kan der spares tid og penge på hver eneste opgave

Uovertruffen 3D-scanning

Trimble SX10 har meget lang rækkevidde op til 600 m, høj præcision og 26.600 laserpunkter pr sekund. Scanningen kan laves i 4 forskellige tæthedsniveauer; man vælger selv den opløsning, der passer bedst til opgaven.


Trimble VISION giver direkte video-streaming til controlleren

Med VISION-teknologien får man det fulde overblik undervejs med direkte videostreaming på controlleren. Samtidig har SX10’eren 4 forskellige kameraer, der hver især hjælper til med at udføre og dokumentere opgaven.

Hvorfor skal man købe en SX10?

Fordi man – til en beskeden merpris – får en totalstation hvor man, samtidigt med det normale målearbejde, vil kunne gennemføre rigtige og nøjagtige scanninger, som mange kunder allerede nu efterspørger, og fremover vil gøre det i endnu højere grad. Derudover slipper man for at have en stor scanner stående, som evt. kun bliver brugt en gang i mellem.

Softwaren på SX10’eren er meget lig den der kendes i forvejen, og det er derfor ikke nødvendigt med ekstra oplæring og træning.

Fordele ved en SX10 i forhold til en scanner?

  • Man behøver ikke at lave 360° scans, så der kan spares tid ved, at man laver små scanningsområder.
  • Hvert scan består af 4 ”ture”, så obstruerende objekter kan frasorteres (forbipasserende biler, gående mv).
  • Punktskyen kan nemt lagres i et gængs format til kunden, og vejen til en BIM model er derfor ikke lang. Data vises og behandles i Trimble Business Center softwaren (TBC)

Det betyder ikke noget om man har lavet ”rigtig” totalstationsmåling i fri opstilling, eller man har lavet ”løse” scanninger; begge dele vises direkte i Trimble Business Center – TBC.

Løse scanninger sættes nemt sammen (georeferering). Helt præcist foregår det via udpegning af fællespunkter i skanningerne. Hvis man har anvendt IS Rover teknik, hvor man måler til en prismestok med GPS på, så er sammensætning af skanningerne ikke nødvendig – de enkelte scan er allerede georefererede.

Udtræk dine egne CAD elementer

Uanset om man er interesseret i vejkanter, bygninger, elkabler eller rørføringer kan de hurtigt ekstraheres fra punktsky. Man kan også lave overflader-modeller af terrænet, udregne højdekurver eller lave volumenberegninger i udgravninger og meget, meget mere.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS