-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landbrug: Dræn med Geoteam

​​Geoteam har arbejdet målrettet gennem længere tid for at udvikle komplette dræn løsninger der er tilpasset danske forhold. Geoteam monterede den første dybde styring via GPS i 2012 på en trepunktsophængt drænplov. Siden har Geoteam monteret dybdestyring på mange drænplove både traktor monterede og selvkørende. Dybde styringen via GPS begrænser sig ikke kun til drænplove men også kædegravere er monteret med WM Drain løsningen fra Trimble.

GPS vs LASER dybde styring

Med Trimbles WM Drain løsning til dybde styring øges effektivitet betragteligt i forhold til LASER systemer. LASER systemerne er afhængig af frit udsyn til LASER tårnet, hvilket kan være vanskeligt i kupperet terræn. Under dræn arbejdet hænder det ofte at drænploven mister forbindelse til LASERen som følge af at en rendegraver eller sandvogn kommer i vejen. Når drænploven mister forbindelsen til LASER tårnet afbryders drænarbejdet indtil der igen er frit udsyn til LASER tårnet igen.

LASERens nøjagtighed påvirkes af vejrliget. I kraftig vind begynder LASER tårnet at svaje og dræn arbejdet bliver unøjagtigt og må standes. Kraftig regn kan hindre eller reducer udsynet fra LASER tårne til modtageren på drænploven og arbejdet må afbrydes.Fremtidssikring af gamle drænkort

Geoteam tilbyder sikring af gamle papir drænkort gennem et samarbejde med landinspektørfirmaet LE34s dræn løsninger. De gamle kort scannes og georefereres og indlæses i Dansk DrænArkiv databasen. De enkelte drænlinjer digitaliseres så de kan indlæses i autostyringsskærmene TMX-2050,CFX-750, EZ-250 og FMX fra Trimble.

GeoNote Dræn er både app og web baserede løsninger til at udstille og registrere dræn og brønde så brugeren kan have drænkortet med sig overalt.

Registreringer af dræn og brønde er præcisionsarbejde, derfor tilbyder Geoteam forskellige registreringsløsninger til landbruget. Registrering med traktorenes RTK autostyringsskærme f.eks. TMX 2050, CFX-750 eller FMX. Håndholdte GPS fra Trimble som Geo7x eller R1 bluetooth GPS antennen til smartphones eller tablets.

http://produkter.geoteam.dk/Produktblade/Landmaaling/Produktblad_GEO7X.pdf

http://produkter.geoteam.dk/Produktblade/Landmaaling/Produktblad_R1.pdf


Seneste er der monteret både dybde styring med WM Drain og autostyring med en TMX- 2050 skærm i HS Dræns nye selvkørende Inter Drain drænmaskine.

Autostyringen hjælper HS Dræn med at den projekterede drænplan kan udføres med højere nøjagtighed end hvis der styres i hånden. Yderligere aflaster det maskinføreren der kan koncentrere sig om de øvrige funktioner og derigennem øge effektiviteten især under vanskelige forhold.
Youtube video fra Geoteams første WM Drain plovstyring:

https://youtu.be/zbi5kyxTCkM


I dag tilbyder Geoteam produkter og løsninger til alle opgaver inden for dræning:

• GPSnet.dk lever RTK signal til opmåling og dybde kontrol

• Opmåling og flade nivellering med Trimble TMX 2050/FMX skærmen

• Opmåling med håndholdt RTK GPS fra Trimble

• Projektering af hele drænsystemet i 3D med Farm Works Surface

• Eksport af drænlinjer og dybde profiler til styring af drænplov eller kædegraver med Trimble WM Drain og TMX 2050 skærm

• Dybde styring af drænplov eller kædegraver med WM Drain

• Registrering af udført drænning med TMX 2050 skærmen

• Sikring af data online i Dansk DrænArkiv

• Visning af drænkort med GeoNote Dræn app på smartphone, Ipad eller tablet.

• Print eller plotning af drænkort fra Dansk DrænArkiv

• Genfind eksisterende dræn og brønde med GeoNote Dræn appen

http://produkter.geoteam.dk/Produktblade/Landbrug/Produktblad_WM_Drain.pdfUdfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS