-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landbrug: Trimble køber Müller-Elektronik

​Erhvervelsen af Müller-Elektronik fandt sted den 22. maj 2017. Trimble forventer at implementere Müller-Elektronik når konkurrencemyndighederne har godkendt handelen primo oktober 2017.

Müller-Elektronik beskæftiger mere end 375 medarbejdere og leverer redskabs- og maskinstyring, som underleverandør, til en lang række internationale maskinproducenter.


I årevis har landbrugsproducenterne kæmpet med proprietær elektronik fra forskellige producenter hvilket resulter i flere skærme og terminaler i traktorkabinen, som gør det vanskeligt hurtigt at overføre fra køretøj til køretøj. For at løse dette har Müller- og landbrugsudstyrs-producenter verden over skabt og vedtaget ISOBUS som universel standard for elektronisk kommunikation, mellem redskaber, traktorer og farm management systemer.

Det primære mål med ISOBUS er at tillade et enkelt display i kabinen at understøtte et stort udvalg af redskaber uanset mærke, samtidig med at der sikres fuld kompatibilitet. Müller-Elektronik har været en vigtig bidragsyder til at skabe og implementere ISOBUS-standarden, og implementere plug-and-play funktionalitet, hvilket forbedrer brugeroplevelsen væsentligt.

Müller-Elektronik er eksperter i redskabsstyringsteknologi, hvilket skaber værdi gennem effektivitet i landbruget. Trimble vil kombinere teknologien og styrkerne fra begge virksomheder for at kunne udvikle robuste løsninger til landmænd over hele verden.


Vi har ikke på nuværende det fulde overblik over hvad erhvervelsen af Müller-Elektronik vil bringe. Vi forventer dog nye produkter fra Trimble, der vil have en bedre integration mellem autostyringsskærmene og redskabsstyring af en lang række landbrugsredskaber.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS