-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landbrug: Erfaringerne med CropSAT.dk

​Vi har fulgt udbredelsen af CropSAT.dk, fordi mange kunder har muligheden for at køre med tildelingskort til gødskningsspreder og såmaskine gennem autostyringsskærmene fra Trimble. Grundlæggende kan vi konstatere den største udfordring har været, at få satellitbilleder rettidigt til 2. og 3. kvælstofgødskning af vinterhveden. Mange har ventet forgæves, da billeder er kommet for sent, og derfor har mange taget GreenSeeker sensorerne i brug, i stedet for at vente på satellitbillederne.Figur 1: Sentinel-3A under klargøring


Det bliver dog bedre i fremtiden. ESA, det europæiske rumagentur, har planlagt opsendelse af en ekstra satellit af samme type, som den der sender billeder til CropSAT i dag. Den nye satellit hedder Sentinel-3B og er planlagt til opsendelse i 2017. Efter opsendelsen går der en periode, inden den får sine sensorer kalibreret til at sende troværdige data og billeder ned til os. Herefter vil der være dobbelt så mange billeder tilgængelige, som på nuværende tidspunkt.


Anbefalinger

Med udgangspunkt i erfaringerne fra dette forår med CropSAT, anbefaler vi, at satellitbillederne fra CropSAT benyttes som supplement til egne GreenSeeker data eller eksisterende tildelingskort i Farm Works. For Farm Works brugerne betyder det, at brugeren skal lave en tildelingsskabelon og suppler med CropSAT eller GreenSeeker data. 

Farm Works brugere kan importere billeder fra CropSAT og redigere og tilpasse tildelingskortene.


Læs mere om Farm Works her


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS