-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landbrug: Geoploven øger kapaciteten på din plov

Vores kunder har positive erfaringer med Geoplov.


Kravet til kvaliteten af arbejdet der laves af ploven er stigende som følge af, at mindre dele af det samlede driftsareal pløjes hvert år. Derfor er det vigtigt at pløjearbejdet er i orden, for der kan gå flere år, inden jorden vendes igen. Ploven er stadig det markredskab, der flytter mest jord på vores marker. Du vender ca. 3.500-4.000 ton jord rundt pr. hektar, når der pløjes.Figur 2: Pløjning uden Geoplov
Figur 3: Pløjning med Geoplov.


 Alle kunder melder om højere kapacitet og lavere brændstofforbrug, når autostyringsskærmen overtager styringen af den variable furebredde. Erfaringerne fra brugerne viser, at kapaciteten øges markant i marker med mange kanter og kiler. Erfaringen fra landbrug med række afgrøder viser, at planteetableringen bliver mere præcis. Det skyldes, at de efterfølgende markopgaver udføres med øget præcision. Det ses tydeligt på såmaskinen, der ikke svinger, som følge af at de underliggende plovfurer er skæve. Tydeligt bliver det især på såmaskiner med gødningsnedfælder, hvor nedfældertænderne stikker dybere end harvningen med såbedsharven. I afgrøder, hvor der anvendes radrenser, har præcisionen i forbindelse med såningen stor betydning for kvaliteten og kapaciteten på radrenseren. Der kan køres hurtigere og tættere på rækken, når såningen er udført med høj præcision.


Sådan virker Geoploven.

I stedet for at bruge autostyringen til at styre traktoren nede i furen, når du pløjer, udnytter Geoploven autostyringen til at variere furebredden på plove med variabel furebrede. Du indstiller maksimum og minimum furebredde, som du vil acceptere ploven skal variere med. Eksempelvis hvis Geoploven indstilles til intervallet 14” til 18”, vil Geoploven udnytte dette interval til hele tiden at opnå en ret fure, uanset varierende jordtyper og terræn. Denne funktion kan udnyttes til at reducere tidsforbruget med at pløje kiler. Du starter pløjningen i den skæve del af marken med kiler og pløjer over mod den rette side af marken. Geoploven vil hele tiden variere furebredden for at opnå en ret fure. I mange tilfælde vil du undgå helt at lave kiler, fordi en almindelig 5 furet vendeplov med variabel furebredde, vil kunne variere 1 meter pr. træk. Brugeren oplever ikke øget slid på plovenes bevægelige del som følge af at bruge Geoplov. Og mange oplever ikke, at ploven varierer særlig meget som følge af, at der altid pløjes på en ret fure. 


Kampagne: 30.000 kr. inkl. Montering. Sidste dag for kampagnen er den 31/1-2017. 


Kontakt Geoteam og hør mere om Geoploven.

Bent Henneberg (Vest) Tlf.: 31 63 93 86

Henrik R. Nissen (Øst) Tlf.: 51 31 42 28

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS