-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landbrug: Geoplov til præcisionslandbrug

Geoteam introducerede Geoploven på det danske marked i 2014. Siden introduktionen, er antallet af landmænd der pløjer lige dag og nat steget markant. Erfaringerne fra landmændene der pløjer med Geoplov, er at antallet af kiler i forbindelse med pløjning falder markant og mange marker kan pløjes uden kiler på grund af at ploven selv retter plovfuren op selv om der startes i den skæve side af marken. Tidsforbruget falder i takt med at antallet af kiler falder. Der forekommer ikke øget slid på plovene som følge af at de kun regulerer ganske få cm på furebredden når der hele tiden pløjes lige. En overraskende side effekt er at brændstof forbruget falder når der pløjes med geoploven.

Geoplov er godt for roerne

Erfaringerne med Geoploven på bedrifter der dyrker sukkerroer, viser at roerækkerne bliver mere lige. Baggrunden for de mere præcise roerækker, skyldes roesåmaskinens nedfælder tænder til gødning, typisk arbejder så dybt, at det er plovfure retningen der påvirker retningen på roerækkerne. Derfor vil en præcis pløjning resultere i præcise roerækker. Det samme vil sandsynligvis være gældende for andre række afgrøder som kartofler, majs m.fl.

Sådan fungerer Geoploven

Når du pløjer med Geoploven indstilles den optimale furebrede f.eks. 16” herefter indstilles hvilket interval ploven må regulere furebredden indenfor, f.eks. mellem 14” og 18”. Geoploven kræver du har autostyring på traktoren fordi det er hydraulik ventilen fra autostyringen der regulerer furebredden, baseret på hvor langt traktorens GPS antenne er fra AB linjen.

Geoploven virker med FMX og TMX 2050 skærmen. Læs mere om Geoploven her.Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS