-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landbrug: Geoteam PLUS

Geoteams ”Geoteam PLUS” abonnement tilbydes til alle landbrugskunder. Baggrunden for at indføre en abonnements ordning er en stigende efterspørgsel på support og sikkerhed for at udstyr virker når markarbejdet kalder på høj effektivitet og rettidighed. Meget af Geoteams autostyringsanlæg sidder på traktorer der udfører vigtige markopgaver så som såning, gødskning og plantebeskyttelse, dette kræver effektivitet uanset hvem eller hvornår der skal køres. Derfor lancerede vi i 2015 ”Geoteam PLUS” og det har vist sig at være en succes. 


Mange benytter sig af muligheden for at ringe så de hurtigt kan komme videre med markarbejdet. Telefonen er altid bemandet med vores kompetente montører eller kundekonsulenter der kender dit udstyr og har fagkompetencen til at hjælpe dig videre. Inkluderet i Geoteam PLUS aftalen er udvidet garanti på udstyr samt tilbud. Bemærk at et Geoteam PLUS abonnement gælder for alt Trimble udstyr på din ejendom. Læs mere om Geoteam PLUS her.Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS