-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ALLE: GPSnet.dk opdateret med Beidou og Galileo

Tilbage i år 2000 etablerede vi GPSnet.dk og var på daværende tidspunkt verdens første landsdækkende referencenet. I år 2007 var vi igen de første til at opdatere vores netværk så vores brugere kunne få gavn af de russiske satellitter fra Glonass. Nu har vi gjort det igen.

Med opdateringen af GPSnet.dk til at kunne modtage Beidou og Galileo er vi verdens første landsdækkende netværk der kan levere korrektionssignaler til alle fire satellitnavigationssystemer. Det er vi stolte af. Vi er stolte af at eje og drive et top-of-the-art RTK-netværk der er helt i front.

Med Beidou og Galileo signaler får du endnu flere satellitter på din modtager. Det hjælper landmåleren med opmåling svært tilgængelige steder. Fx hvis du står mellem høje bygninger eller det kan være svært at se et tilstrækkeligt antal satellitter.

Det kan også hjælpe entreprenøren med at vride de sidste 'umulige' milimetres præcision ud af maskinstyringen så det bliver så godt som overhovedet muligt.

Fra 60 til 80 mulige satellitter

Med GPS og Glonass er der cirka 60 mulige satellitter til rådighed. Med Beidou og Galileo kommer vi op på cirka 80. Det præcise antal varierer og vi har her samlet de direkte links til GPS, GLONASS og Galileo. Beidou systemet har ikke en officiel side hvor de oplyser antallet - der må vi holde øje med vores modtagere.

GPS - www.gps.gov/systems/gps/space

Glonass - www.glonass-iac.ru/en/GLONASS

Galileo - www.gsc-europa.eu/system-status/Constellation-Information

Hard- og software

Hard- og software til GPSnet.dk er leveret af Trimble, se nedenfor.

Til højre ser du logoet for Trimble Pivot Softwaren (klik her for at læse mere). Trimble Pivot er enestående VRS Software. Det er rygraden i hele GPSnet.dk Her samles al data og der genereres en Virtuel Reference Station (VRS) til hver bruger der ringer op for at modtage referencesignaler.

GPS/GNSS modtageren til venstre er en Trimble Net R9. Det er et enestående stykke elektronik og starten på dine korrektionssignaler. Til GPSnet.dk har vi 39 NetR9 modtagere siddende rundt omkring i landet.


Klik her at læse mere om modtageren.

Mere information

Du kan se et aktuelt oversigtkort på drift.gpsnet.dk (klik her) Vi har placeret 39 stationer rundt omkring i Danmark. På omtalte kort kan du klikke på hver station og se aktuel status. Det kan hjælpe dig med at følge med. Endvidere har vi vores RSS feed du kan tilmelde dig på din smartphone eller i outlook. Vi har lavet en lille smule om i vores mount-points med det formål at gøre det nemmest muligt for alle brugere.

Spørgsmål er som altid velkomne på 7733 2233- vi lægger os i selen for at yde branchens bedste service og support.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS