-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landbrug: Din autostyring er kun så præcis som RTK-korrektionerne

Forskellen på forskellige typer korrektioner er meget konkret, oplevede Robert Kristensen.Robert Kristensen oplevede, at hans 

autostyring blev meget bedre, da han
skiftede til RTK-korrektioner fra GPSnet.dk.


En ukompliceret autostyring var det første møde, Robert Kristensen på Lolland fik med korrektioner. Autostyringen leverede det, han forventede og betalte for, nemlig at han kunne arbejde nogle flere timer om dagen, og at han kunne holde sig på lige kurs i marken i de mørke nætter. Men han prøvede alligevel at skifte til RTK-korrektioner fra GPSnet.dk - og pludselig blev autostyringen meget bedre.

RTK fra GPSnet.dk virker

”Når man ikke er så god til at køre lige selv, er autostyring jo en genvej”, ler Robert Kristensen. ”Jeg havde talt med andre om autostyring, så jeg købte min egen, fordi den hjælper én med at køre lige, og fordi man kan køre om natten med den."

Nu har han imidlertid skiftet fra den type RTK-korrektioner, han startede med, til dem, der kommer fra det netop moderniserede netværk GPSnet.dk, og dermed leverede autostyringen pludselig meget mere end før, forklarer han:

”Med GPSnet.dk har jeg altid forbindelse, og det er helt præcist, og det giver nogle fordele, som jeg ikke havde regnet med, da jeg anskaffede autostyringen. Det er realistisk, at vi sparer omkring fem procent af både brændstoffet og kemien, når vi sprøjter, fordi vi ikke overlapper. Det tæller, for det er ikke unormalt, at vi skal roerne over seks til syv gange på en sæson. Når man er så præcis, finder man også efterhånden flere funktioner i autostyringsskærmen, så man kan gøre det endnu bedre.”

GPSnet.dk er moderniseret

Korrektionerne fra GPSnet.dk kommer nu fra et helt igennem moderniseret netværk, og det er til glæde for de 1.700 brugere. Alle basestationer er skiftet ud, og beregningen af korrektioner sker på de bedste computerprogrammer. Derfor er nøjagtigheden i top. Computerne er desuden skiftet ud for at sikre systemet imod nedbrud.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS