-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

GPSnet.dk er opgraderet

RTK-korrektionerne fra GPSnet.dk baserer sig nu på 39 basestationer og på ny software til glæde for netværkets mere end 1.700 brugere
Henrik Lennartz-Johansen var med
til at starte GPSnet.dk op i 2001, og
det er hans ambition at leverer
Danmarks bedste RTK-korrektioner.


Det landsdækkende GPSnet.dk er netop blevet udbygget, så det baserer sig på observationer fra 39 stationer fordelt ud over hele landet. Systemet er nu det mest moderne af sin type i Danmark, da alle de gamle stationer samtidig er blevet udskiftet, og der er kommet flere forbedringer end det.


GPSnet.dk skal være bedst

Kernen i GPSnet.dk er både præcision og nøjagtighed, og den nye version af systemet startede op i morges, fordi det nu er gennemtestet og med sikkerhed leverer korrektioner, der er fuldt på højde med det tidligere system. Nu skal der arbejdes på at gøre systemet endnu bedre, forklarer Henrik Lennartz-Johansen, der er direktør i Geoteam, som driver GPSnet.dk:


”GPSnet.dk har været en vigtig del af Geoteam, siden vi startede det i 2001, og derfor betyder det meget for os, at det er Danmarks bedste og pålideligste leverandør af RTK-korrektioner. At vi har mere end 1.700 brugere vidner om, at vi har gjort det godt indtil nu, og det nye system skal gøre det endnu bedre. Derfor arbejder vi nu på at øge nøjagtigheden ved at justere på forskellige parametre.”


Flere basestationer

I vinterperioden planlagde medarbejderne i Geoteam, hvor basestationerne skulle stå, og i den mellemliggende tid har de monteret dem og nedtaget eller udskiftet de gamle stationer. Derfor er det et helt nyt netværk af basestationer, der danner rygrad i det nye GPSnet.dk.

Sideløbende har IT-folkene arbejdet på at sikre de to servere, som huser den nye software bag systemet. I de foregående år har GPSnet.dk nemlig præsteret en oppetid på hele 99,96 %, og de vil gerne forbedre det tal yderligere.


Forbedringer i løbet af efteråret

De næste måneder går med at fintune beregningerne af RTK-korrektioner fra GPSnet.dk. Derfor kan de 1.700 brugere forvente forbedringer i løbet af året.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS