-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Landmåling: Nyheder fra Trimble

Trimble har offentliggjort en række nye produkter og forbedringer af eksisterende produkter. Her er de vigtigste.Geo7X med Access får afstandsmåler

Vores populære GPS-enhed til dataindsamling, Geo7X med Access, kan nu påmonteres laserafstandsmåleren RangeFinder. Dermed kan den måle svært tilgængelige positioner og den kan måle afstande på op til 120 meter.


Skallen på eksisterende Geo7X er allerede forberedt til montering af RangePoint, så det er kun en software opdatering, der skal til, for at I kan anskaffe laserafstandsmåleren.

Du kan få en præsenation af Geo7X på Trimbles hjemmeside.

Ny serie af totalstationer

Den kendte S-serie af totalstationer bliver i fremtiden udstyret med bedre hardware og software til at understøtte Vision-funktionerne. Desuden bliver de leveret med tyverisikringen Locate2Protect.

De nye S-modeller får omtrent samme formfaktor som de tidligere modeller, og de får navnene S5, S7 og S9. De kommer alle i en 1’’ ­udgave, og S9 kan desuden købes i en 0,5’’ udgave.

På Trimbles hjemmeside kan du læse om de nye totalstationer S5, S7 og S9.

Tyversikring af totalstationer

Trimble lancerer nu Locate2Protect, som giver mulighed for at genfinde en ­stjålet totalstation, selv når den er ­slukket. Locate2Protect er indbygget i nye instrumenter, og den kan eftermonteres på eksisterende.


I Geoteam skal vi nu forhandle prisen på Locate2Protect med Trimble, og jo flere af jer, der viser interesse i de følgende uger, jo flere enheder og licenser køber vi. Dermed bliver prisen lavere for os alle sammen.


Du er velkommen til at ringe til os om L2P på tlf: 77 33 22 33.

Forresten: Lej og få rabat, når I køber

Når I køber det udstyr, I har lejet, så giver vi et afslag i prisen. For vi stoler selv helt på vores produkter, men vi forstår godt, at I gerne lige vil se dem an, før I køber dem.


I kan for eksempel leje en S6-totalstation med TCU controller, eller en R10 GNSS antenne med TSC3 controler og se, om det er noget for jer. Vi lejer også de to pakker ud samlet som en komplet IS-Rover til 80 % af prisen på de to pakker til sammen. I alle tre pakker får I desuden RTK-korrektioner fra GPSnet.dk.Geo7X med Access får

nu også afstandsmåler.
S-serien af totalstationer
får nye modeller.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS