-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: Få jeres eget interface til Access

Brugerfladen i Access er fantastisk god til de fleste opgaver, men der kan være situationer, hvor I godt kan have brug for nogle andre visninger og funktioner end dem, programmet tilbyder som standard. Dem kan vi lave til jer.


Trimble’s instrumenter bliver anvendt til mange forskellige opgaver, og derfor har brugerne forskellige ønsker om brugerflader og funktioner i Access. Access er primært lavet til landmåling, og selv inden for det område skal programmet dække mange forskellige opgaver. Derfor kan man ændre på brugerfladen i standard versionen ved at vælge blandt forskellige indstillinger, og man kan desuden udvikle app’s, som tilføjer helt nye funktioner til programmet eller som specialiserer brugerfladen.

ArcSurvey - Danmarks fortid måles ind

Arkæologerne i Danmark måler deres fund omhyggeligt ind med GNSS og totalstationer fra Trimble, og det er vigtigt for dem, at det er let at sammenkøre data fra forskellige museer og udgravninger. Udfordringen her er, at arkæologer ikke har tradition for at samle sådanne landmålingsdata, og de anvender et avanceret kodesystem, som giver store udfordringer.

Geoteam har udviklet app’en ArcSurvey, som indeholder en række funktioner og en brugerflade, der gør det enkelt og intuitivt at samle data på den rigtige måde. App’en er udviklet i samarbejde med IT arkæologer fra Moesgaard Museum ved Århus.

BetsFit - tjek kvaliteten af data i marken

En af vores andre app’s hedder BestFit. Den giver landmålere mulighed for at kontrollere deres målte data imod forskellige former som hældende planer, cirkler og cylindre mm. App'en kræver blot, at der er tilstrækkelig mange og gerne flere overskydende målepunkter. Desuden kan man afsætte forskellige parametre som centre og diverse skæringer i 3D, og det hele vel at mærke uden at man først skal overføre data til sin PC. Alt foregår i controllerens Access, hvilket giver store fordele såvel teknisk, kvalitetsmæssigt og tidsmæssigt.

Du kan også selv prøve kræfter med app-programmering til Access, men du kan også komme til os med din idé. Så hjælper vi dig med udviklingen i samarbejde med Trimble.
Til Access kan man udvikle app's, der giver programmet nye funktioner og brugerflader. Geoteam har udviklet flere app's og er klar til at lave flere.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS