-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: Lej en IS Rover

Nu udlejer vi en S6 totalstation med prisme og radio sammen med en R10 GNSS. Så kan du også måle på de svært tilgængelige steder i vandløbet og på byggepladsen. 


IS Rover er en metode, hvor man kombinerer en GNSS-modtager med en totalstation for at få fordelene af begge instrumenter. Med denne løsning er det nemlig super let at opstille totalstationen, uden at du har besværet med at finde eksisterende fikspunkter. Nye fikspunkter indmåles nemt med R10’eren, som har en præcision på to centimeter, når du bruger korrektioner fra GPSnet.dk. Derefter kan du indmåle steder som GNSS'en traditionelt er udfordret på, som for eksempel svært tilgængelige steder og positioner, der ligger mellem og under store planter og træer.

Særlig praktisk er IS Rover, hvor man kun skal udføre opmålinger det samme sted én gang, og hvor man derfor ikke etablerer permanente fikspunkter, som for eksempel ved vandløbsregistrering.

Billig udlejning af IS Rover-sæt

Nu kan du leje det nødvendige udstyr samlet ved Geoteam for kun 2.000 kr. pr dag. For de penge lejer du en S6 totalstation og en R10 GNSS. De centrale funktioner til at bruge IS Rover'en ligger i Trimble Access på den medfølgende TSC3-controller, og de er enkle at gå til. De enkelte led i denne værdifulde metode er beskrevet i manualen for IS Rover.
IS Rover er betegnelsen for den meget nyttige kombination af en GNSS-modtager og en totalstation, som her hvor en R10 GNSS er kombineret med prismet VX/S 360 og en S6 totalstation. Det samlede IS Rover-sæt lejer vi nu ud som et tilbud.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS