-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: Trimble udvikler tyverisikring til instrumenter

Den nyeste udvikling var midtpunktet for Trimbles store konference Dimensions i år. Geoteam havde fem medarbejdere med for at høre det nyeste og møde udviklerne.


Det var spændende at være med på Trimbles store konference Dimensions i USA i efteråret, og Geoteam havde sendt fem medarbejdere med. Formålet var at holde fingeren på pulsen og desuden at kende managers og udviklerne i Trimble. Med direkte kontakt til dem kan vi nemlig påvirke Trimbles udvikling af både funktioner og services, så de passer bedst muligt til opgaver i Danmark. Vores medarbejdere fremlagde da også flere ønsker på konferencen, og i de kommende måneder følger vi op på dem.

Locate2Protect mod tyveri

Vi vurderer, at årets vigtigste nyhed er produktet Locate2Protect, som sikrer, at man kan finde stjålne instrumenter igen. Simpelt fortalt er produktet en GPS-enhed med modem, som kan indbygges i totalstationerne i S- og VX-serien. I tilfælde af tyveri kan man følge sin enhed på en webportal. Der er desuden mulighed for at sætte geofence og ping-interval til. Trimble arbejder også på en version til R10-modtagere, men den er ikke på markedet endnu. Locate2Protect er endnu ikke tilgængelig på det europæiske marked, men vi venter den med spænding, og prisniveauet ser ud til at være rimeligt.

Tekniske forbedringer

Resten af Trimbles nyheder i år handlede primært om enklere arbejdsgange i den eksisterende software og om forbedringer af eksisterende instrumenter. Signalerne fra de nye satellitsystemer Galileo og BaiDou bliver allerede brugt af det meste af Trimbles udstyr, hvilket er vigtigt nu, hvor Galileo-satellitterne kommer op i hastig rækkefølge.
Til Trimbles konference Dimensions i Las Vegas havde Geoteam inviteret nogle af sine kunder med. Her er det Jesper Rask Jensen og Mads Thorup fra Nord Energi Teknik i Hjørring.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS