-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDBRUG: Geoteam vedligeholder nu selv elektronikken

Som den eneste virksomhed i Danmark er Geoteam A/S nu certificeret til at vedligeholde og reparere Trimbles produkter til landbruget.

En stor del af de danske landmænd kører med autostyring og redskabsstyring fra Trimble, og Geoteam A/S er nu i stand til at vedligeholde og reparere elektronikken i de tilhørende skærme, bokse og antenner. Det er resultatet af lang tids satsning fra virksomheden, der ønsker at betjene sine kunder hurtigst og bedst muligt. Det kræver, at den selv kan håndtere udstyret i stedet for at skulle sende det til udlandet.

Strategi giver bedre løsninger

Direktør Henrik Lennartz-Johansen mener, at det dybere kendskab til produkterne, som følger med certificereingen, ikke bare forbedrer servicen. I længden er sådanne certificeringer en nødvendighed for alle virksomhederne i branchen:

”Autostyring og redskabsstyring er et avanceret område, og ind til i dag har vi og vore kolleger i andre virksomheder løst opgaverne i tæt samarbejde med vores respektive leverandører. Men udstyret bliver stadig mere avancerede, og derfor kræver det en stadig dybere indsigt i, hvordan skærme, redskaber og programmer arbejder sammen. Ellers kan virksomheden kun tilbyde landmændene de enkleste former for styring. Men det dansk landbrug er presset på effektiviteten og kan ikke nøjes med det. I det lys er det klart, at vi opgraderer vores medarbejdere.”

Viden giver gode løsninger

Satsningen på viden har da også givet flere spændende løsninger. Geoteam har netop afsluttet arbejdet med en sprøjte med 48 sektioner, hvilket er godt tre gange flere end den næststørste på markedet. Desuden leverer virksomheden nu en effektiv sektionskontrol til ældre såmaskiner. For at hjælpe landmændene i gang med sådanne avancerede redskaber har Geoteam netop lanceret hjemmesiden tildelingskort.dk, hvor enhver landmand hurtigt og let kan hente tildelingskort til sine egne marker.
Nu er det ikke bare den samlede løsning på dine redskaber, Geoteam laver. Vi vedligeholder også skærme og al anden elektronik, du har fra Trimble.

 

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS