-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: IS Rover – kombiner din GPS med dit prisme

IS-Rover tillader dig hurtigt og let at opstille en totalstation, og den kan udføre opmålinger, som GPS'en traditionelt er udfordret på. Metoden kræver ingen faste fikspunkter.

Med IS Rover sætter du din GPS på toppen af prismet, og så er det hurtigt og let for dig at opstille din totalstation, hvor det er mest praktisk for dig. Derefter kan totalstationen give dig en position til prismet, når satellitdækningen er for dårlig til GPS’en. Det kræver kun, at sigtelinjen er ubrudt. Selv faste fikspunkter er unødvendige.

Dermed kan du måle, hvor der typisk er dårlig dækning fra satellitter, som fx imellem høje huse og i skove. Metoden er især praktisk ved ledningsopmåling og lignende opgaver, hvor man kun skal lave målinger det samme sted én gang, og hvor den krævede nøjagtighed passer med det, en GPS leverer. En IS Rover er også nyttig til opstilling af totalstationen til opgaver, hvor det især er den interne nøjagtighed, der er vigtig.

De centrale funktioner til at bruge IS Roveren ligger i Trimble Access på alle Trimbles totalstationer, og den er enkel at gå til. De enkelte led i denne værdifulde metode er beskrevet i manualen for IS Rover.IS Rover er betegnelsen for den meget nyttige kombination af en GPS og et prisme, som her hvor en R10 GPS er kombineret med prismet VX/S 360.

 

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS