-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: Vision – bliv færdig ved første besøg på sitet

Ordet Vision dækker over en række nyttige funktioner i Trimbles nyere totalstationer. De tillader dig at lave højkvalitetsbilleder på sitet og at udnytte disse billeder både i felten og hjemme på kontoret.

Vision er en fællesbetegnelse for en række funktioner, som knytter sig til kameraet i Trimbles totalstationer S6, S8 og VX. Her er kamera og totalstation integreret i en grad, så opmålingsdata meget præcist matcher billeder og videoer fra kameraet. Disse funktioner er både praktiske og meget tidebesparende, og desuden sikrer de dig, at du bliver færdig med feltarbejdet første gang, du besøger sitet.

Med sit kamera kan totalstationen nemlig tage højkvalitetbilleder og knytte dem til en bestemt position og orientering. Derfor kan du bruge dem senere til at lave ekstra opmålinger med hjemme på kontoret i softwaren Trimble Business Center Advanced. Dermed undgår du at skulle tilbage til sitet, hvis der bliver brug for ekstra opmålinger senere. De således geotaggede billeder betyder også, at det er let for andre at sætte sig ind i situationen på sitet, uden at de skal der ud.

Allerede i felten tilbyder Vision fordele, for alt hvad totalstationen ser igennem sit kamera, kan du se samtidig på din controller. Derfor kan du bruge Vision til at indstille stationen på det prisme, som du selv holder, uden at du skal gå tilbage til totalstationen. Det er også lettere at måle utilgængelige punkter, når instrument og kamera arbejder så detaljeret sammen, som de gør i Trimbles totalstationer med Vision.

Du kan læse mere om Vision i nyhedsbrevet GEO NYTNavnet Vision dækker over en række funktioner, der er knyttet til kameraet i Trimbles totalstationer. Disse funktioner har et stort potentiale for tidsbesparelse.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS