-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: BestFit-app til Trimble Access

BestFit er den første danske app til Trimble Access

Trimble Access-landmålingssoftwaren, der anvendes til både totalstationer og GNSS, giver mulighed for, at man kan lave sine egne applikationer i Access miljøet. En sådan applikation kan gøre det lettere og hurtigere at udføre en bestemt type opgave, og man kan lave dem til eget brug eller til salg for øje både nationalt og internationalt.

Landinspektørfirmaet LE34 har længe ønsket sig mulighed for at foretage avancerede geometriske beregninger, og det har nu ført til en app til Access, som alle kan få fingre i.

Med BestFit er der en enestående mulighed for at få kontrolleret forskellige former som skæve planer, cirkler og cylindre mm. på baggrund af 'for mange målte punkter'. Desuden kan man afsætte forskellige parametre som centre og diverse skæringer i 3D, og det vel at mærke uden at man først skal overføre sine målte punkter til en PC. Alt foregår i marken, hvilket giver store fordele såvel teknisk, kvalitetsmæssigt og tidsmæssigt. Dermed bidrager app'en fint til firmaets bundlinje.

Har du lyst til selv at prøve kræfter med app-programmering til Access, er der bestemt muligheder for det, men du kan også komme med din idé til os. Så hjælper vi dig med udviklingen i samarbejde med Trimble.

Flere firmaer har udviklet app’s til forskellige formål, og du kan se de app’s, der hidtil er blevet frigivet internationalt. Flere er lavet af Trimble selv, som for eksempel Mines, Roads og LandSeismic.

De forskellige app’s kan ofte enten købes som abonnement eller til evig eje med opdateringsmulighed, når der kommer nye versioner.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS