-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDBRUG: Autostyring er bare starten

De indlysende fordele ved autostyring betyder, at stadig flere autostyringer og skærme kommer ind i de danske traktorer, og det er en god kombination.

Autostyring af traktorer og redskaber spreder sig hastigt i det danske landbrug, fordi det giver oplagte fordele her og nu. Det øger effektiviteten, samtidig med at det sikrer kvaliteten af markarbejdet. Desuden får man valget imellem at komme friskere ned fra traktoren om aftenen, eller at arbejde natten igennem når det haster.

Status på alt er en realitet

Men det er kun starten, for autostyring og skærm er adgangen til præcisionslandbruget. En traktor med RTK-autostyring ved nemlig på centimeter, hvor den er på marken, og derfor kan den samle oplysninger om, hvor og hvornår den har arbejdet. Med sensorer på sprøjtens bom kan den også overvåge, hvordan afgrøderne trives.

Optimal planlægning

Med alle de oplysninger samlet kan man virkelig planlægge, eller man kan overlade det til sin konsulent, der kan sidde hvor som helst i landet. For på sin computer kan han følge arbejdet i takt med, at ploven skærer sig snorlige igennem marken. Han kan planlægge endnu bedre, hvis han inddrager høstudbyttet, jordtypen og meget andet.

Automatiske redskaber

Planerne viser hurtigt, at det er værd at automatiserer mange af redskaberne fra sprøjte til såmaskine, og forudsætningen, autostyring og skærm, er jo på plads. Så det er bare at lave tildelingskort til skærmen og komme i gang. I præcisionslandbruget kan enhver gå så langt, som han ser et formål i.

Geoteam vil præcisionslandbruget

Det er sådan, vi i Geoteam ser fremtidens landbrug. Hver gang vi sælger en helt enkel autostyring til en landmand, ønsker vi han reelt velkommen til præcisionslandbruget, og vi hjælper ham med at komme så langt ind i det, som han har brug for. Nogle bruger det til at optimere deres landbrug, medens andre bare ønsker at skulle koncentrere sig mindre, medens de sidder på traktoren. Vi ser vores mål i, at hver landmand kommer præcist så langt, som han selv ønsker.

Med venlig hilsen

Geoteam
Vores montører mailede begejstret dette billede rundt til alle i Geoteam, da de havde fået ploven til at køre snorlige nu og resten af dens dage. Det er sådan vi er. Vi elsker præcisionslandbruget.

 

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS