-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

AGROMEK: Tildelingskort til alle er en stjernenyhed

Nu kan alle landmænd hurtigt få et tildelingskort til markerne baseret på flyfotos. På Agromek blev det lanceret, og der var det gratis.

Lige så snart autostyring af traktor og redskaber kommer ind i et landbrug, bliver der brug for tildelingskort, som redskaberne kan styre og tildele efter. Nu bliver sådanne kort gratis og tilgængelige for enhver dansk landmands marker.

Få det på internettet

Man skal blot gå på hjemmesiden tildelingskort.dk og udpege markerne, hvorefter siden laver et tildelingskort baseret på flyfotos. Kortet kan bruges til både såning, gødskning og plantebeskyttelse. Siden blev lanceret på Agromek 2014, og på messen kunne alle landmænd får et tildelingskort for deres egene marker gratis.

Hurtigt og enkelt

Hjemmesiden er nem at arbejde med, og det tager kun seks enkle trin at vælge sine marker og lave kortet. Kortet kan forbedres ved at tilføje viden om dræning, jordbund, tidligere markarbejde og meget mere, som kun landmanden selv kender til. Geoteam fortalte om det på Agromek, hvor alle kan få deres tildelingskort med hjem gratis på et USB-stik, så skærmen i traktoren kan bruge det. Det virker i udstyr af alle mærker.

I fremtiden bliver muligheden for at hente tildelingskort fra sitet tildelingskort.dk en ydelse, man får med, når man abonnerer på GPSnet.dk.Ud fra offentligt tilgængelige flyfotos laver en ny hjemmeside hurtigt et tildelingskort. På Agromek i år kan alle lave et gratis kort til hver af deres marker.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS