-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ALLE: Trimble Dimensions 2014

Den 3-5 November, 2014, afholder Trimble deres årlige brugerkonference - Trimble Dimensions. Geoteam deltager igen og inviterer i år vores kunder med på turen.


Det er tre dage med et tætpakket fagligt program, hvor både Trimble og deres brugere præsentere løsninger på hvordan vi kan blive bedre til at anvende teknologien i vores daglige drift.
Konferencen henvender sig til en bred skare af kunder indenfor Landmåling, Mobil GIS, Maskinstyring, Infrastruktur osv. I løbet af de tre dage vil det være muligt at vælge mellem mere end 400 indlæg fra både Trimble selv og deres kunder, høre inspirerende keynote indlæg, se produkterne i udstillingsområdet samt deltage i praktiske øvelser udendørs, hvor du får et dybere indblik i hvordan du kan anvende Trimble's hard- og software til at løse opgaverne. Alle dage er programsat fra 8-17, så der er rig mulighed for at blive meget klogere på hvad fremtiden bringer i løbet af de tre dage.

Trimble Dimensions 2014 afholdes i Las Vegas, NV, USA. Det er igen konferencefaciliteterne på Mirage Hotel der benyttes. De har erfaringen med afholdelse af store konferencer, hvor alt løber gnidningsfrit, så du kan koncentrere dig om indholdet.

Vi har i år valgt at medbringe en dansk guide for din skyld. Det er en med lokalkendskab, som vil kunne hjælpe med at udpege og arrangere ture til seværdigheder, restaurenter og lignende. Derved får du tid til at udnytte dagene optimalt.

Læs invitationen her

Læs evt. mere om indholdet på konferencens hjemmeside: www.trimbledimensions.com (engelsk).

Tilmelding skal ske inden den 1. September 2014 på info@geoteam.dk.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS