-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDBRUG: Geoteam overtager GPS-Steering

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at vi er blevet enige med de tidligere ejere af GPS-Steering Denmark ApS om at overtage alle aktiviteterne i selskabet pr 1. april 2014.

GPS-Steering Denmark tilbyder RTK korrektionssignaler til landmænd på Lolland-Falster og Sydsjælland. Geoteam var selv tidligere medejer, da man indgik i partnerskab d. 31.12.2010 med bl.a. maskinforhandler Johannes Mertz A/S, godsejer Frederik Lüttichau, Søholt og proprietær Thomas Fabienke, Egholmgaard.

Indtil videre vil aktiviteterne blive videreført selvstændigt under navnet GPS-Steering. På sigt er det planen at nettets aktiviteter vil indgå som en del af GPSnet.dk – Danmarks Elektroniske Referencenet. GPSnet.dk er en tilsvarende service, der giver professionelle brugere af præcisions GPS mulighed for at bestemme deres position med centimeters nøjagtighed over hele landet inkl. kystnære områder. GPSnet.dk blev etableret i år 2000 og var ved sin start verdens første af sin art med fuld national dækning. Netværket er baseret på GPS og GLONASS, mobil kommunikation og avanceret data-processering.

GPSnet.dk er baseret på Trimble VRS teknologi og anvendes af over 1200 abonnenter til effektiv positionsbestemmelse inden for landmåling, maskinstyring i anlægssektoren og ikke mindst af landmænd til styring af landbrugsmaskiner.

Klik her for at læse hele pressemeddelelsen

Klik her for at læse mere under Produkter > GPS-Steering
Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS