-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: Vigtig ændring af TBC softwaregaranti

​Trimble præsenterede d. 28. Oktober 2103 en helt ny struktur for Trimble Business Center. Der blev introduceret nye udgaver kaldet Base og Complete samtidig med, at der blev rykket lidt rundt på hvilke værktøjer der var inkluderet i de forskellige udgaver. Dette er beskrevet i en tidligere nyhed som kan læses her.

Gemt i nyheden var dog også en stor ændring i hvordan brugerne kan vedligeholde deres software, og derved få glæde af de opdateringer som Trimble frigiver løbende. Denne ændring træder i kraft den 1. April 2014. I nedenstående tabel ses de ændrede regler i forhold til de nuværende.

TBC softwaregaranti før 1. April 2014 TBC softwaregaranti efter 1. April 2014
Ved køb af software har køberen ret til opdateringer 1 år fra købsdato. Uændret.
Op til 90 dage efter udløb af softwaregarantien kan en 12 måneders forlængelse tilkøbes til normal pris. Uændret.
Hvis softwaregarantien er udløbet med mere end 90 dage betales der ekstra for forlængelse af garantien. Der er ingen begrænsning for længden af perioden man har været uden garanti. Forlængelse kan kun tilkøbes op til 12 måneder efter udløb af garanti. Hvis man herefter ønsker adgang til nye opdateringer, skal man genkøbe Trimble Business Center til fuld pris.

Ovenstående betyder, at kunder der i dag ejer en licens til TBC og som fortsat ønsker at kunne installere kommende opdateringer skal sikre sig, at deres licens ikke er udløbet med mere end 12 måneder den 1. April 2014. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte Geoteam for bestilling af en forlængelse af din softwaregaranti.

Kunder der ikke forlænger deres softwaregaranti vil fortsat kunne anvende Trimble Business Center. Det vil dog ikke være muligt at installere nye opdateringer og nye funktioner.

Trade-In: Byt TBC Standard til TBC Complete til reduceret pris

Trimble har startet et Trade-In program som løber helt til 17. November 2014. Her tilbyder de kunder der har TBC Standard at opdatere til TBC Complete til en reduceret pris på ialt 9.950,00 DKK. Det er ikke noget krav at TBC Standard skal have en gyldig softwarelicens.

TBC Complete er den perfekte udgave til den professionelle landmåler der ønsker at håndtere niveller-, totalstations- og GNSS-data. Fra import til aflevering af det endelige resultat til kunden. Klik her for et samlet overblik over indholdet af de forskellige versioner af TBC.

Hvis du ønsker at indbytte din TBC Standard skal du blot kontakte os.

Spørgsmål kan rettes til Geoteam Support på +45 77 33 22 33 eller support@geoteam.dk.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS