-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

LANDMÅLING: Ny version af Trimble Access - 2014.00

Trimble har netop frigivet den første store opdatering af Trimble Access i 2014 - Version 2014.00. Der er en lang række nyheder og forbedringer som i sidste ende er med til at gøre arbejdet i marken hurtigere og nemmere. Vores kundekonsulenter har allerede læst den lange liste igennem, og er kommet med følgende top 3 over de mest markante nyheder:

  • Målinger af punkter på et vilkårligt plan og senere afsætning i forhold til dette plan. Dette er et punkt vi igennem tiden har fået mange henvendelser på.
  • Måling med koder er blevet forbedret til nu at kunne håndtere 5x5 prædefinerede kodefelter. Tidligere har det kun været muligt at anvende 3x3 kodefelter i skærmen.
  • Kompasset til afsætning er forbedret betragteligt, således at også GNSS-målingerne bliver brugt til at angive nord-retningen.

Ud over ovenstående nyheder, så er der en lang række andre nyskabelser i den nye version. Dem kan du læse mere om her i de officielle release notes for Trimble Access 2014.00.

Der er også blevet tilføjet en del rettelser til allerede eksisterende funktioner, herunder Generel Opmåling. Her vil vi fremhæve følgende:

  • GeoXR kan nu skifte mellem 2G og 3G. Dette er nødvendigt for at kunne anvende den til opkald til GPSnet.dk med en GSM-forbindelse.
  • Forbedringer til målinger af hældningskompenserede punkter med R10.
  • Forbedringer til visning af 3D kort (Kun Trimble Tablet).

Trimble Access opdateres ved anvendelse af Trimble Access Installation Manager. Det er dog værd at bemærke, at denne udgave af Trimble Access kræver en softwaregaranti der udløber 1. Februar 2014 eller senere. Hvis din softwarelicens er udløbet, og du ønsker at opdatere til den nye version af Trimble Access, skal du blot kontakte os for yderligere information.


Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS