-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Servicetekniker til præcisionslandbrug

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega.

Til vores afdeling for præcisionslandbrug søger vi en landbrugsmaskinmekaniker eller lignende, der kan indgå i vores landbrugsteam, med base på en "rimelig" radius af vestsjælland eller midtjylland. Som servicetekniker sørger du for, selvstændigt, at forestå levering, installation, kalibrering, test, fejlsøgning og fejlretning samt stå for træning af landmænd og andre slutkunder i brugen af Trimbles landbrugsprodukter. Jobbet er en specialiststilling hvor du bliver en af de dygtigste i Danmark til præcisionslandbrug.

Support af eksisterende kunder udgør en stor del af jobbet, idet vores mål er at yde "Branchens bedste service og support". En del af arbejdet foregår som telefonsupport og der vil være hjemmearbejdsdage i forbindelse hermed. Vi har også en vagtordning fra 6 til 22 i sæson, som vi deler imellem os. I teamet er vi allerede tre sælgere, fem serviceteknikere samt en specialist der alle har landbrugsbaggrund. Arbejdet er meget selvstændigt med egen servicebil og med base på din egen hjemmeadresse.

Vi forventer

Arbejdet er af teknisk art, hvorfor vi forventer at du er teknisk minded, har hænderne skruet rigtigt på, og fx er uddannet landbrugsmaskinmekaniker. Derudover skal du være fleksibel i arbejdstiden ift. landbrugets sæsonudsving og kunne arbejde selvstændigt.  Vores kunder er landmænd, hvorfor vi selv og du har landbrugsbaggrund. En forståelse for teknisk engelsk er også nødvendigt.

Vores kunder stiller store krav, og det er derfor vigtigt at du kan tackle til tider stressede situationer. Vi lægger også vægt på at du kan lide at arbejde med mennesker, er serviceminded og på dine evner som teamplayer.

Vi tilbyder

Et arbejde med det nyeste udstyr og teknologier i en dynamisk virksomhed. Hver dag er vi i berøring med fremtidens innovationer på vores område. Vi søger langsigtede gode relationer og lægger stor vægt på at det er et rart sted at være. Endvidere er arbejdet, som nævnt, meget selvstændigt, meget frit - frihed under ansvar.

De fleste af vores kunder er rigtig glade for vores udstyr og er glade for at få besøg af os. Det er en fornøjelse at komme ud og hjælpe landmænd med at få ny teknologi til at virke og se dem blive super glade for det.

For yderligere information

Kontakt gerne COO Niels Rasmussen for yderligere information, nir@geoteam.dk, +45 3163 9257.

Ansøgning

Send din ansøgning til job@geoteam.dk med emnefeltet ”Servicetekniker” hurtigst muligt. Ansøgningen skal være i pdf-format og indeholde relevant CV, samt en kort beskrivelse af, hvorfor du er den rigtige til stillingen. Tiltrædelse snarest muligt.

Om GEOTEAM A/S

Læs mere om os under Mere > Firmaprofil

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS