-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Salgskonsulent for B2B salg for GPSnet.dk

Vil du være en del af den fremadstormende GPS/GNSS-teknologi til præcis positionsbestemmelse og brænder du for at have gode kunderelationer? Så kan det være dig, der er vores nye kollega. 

GPSnet.dk er et af verdens bedste GNSS-referencenetværk som bl.a. benyttes af landmålere, landmænd, entreprenører, dronefirmaer mm. GPSnet.dk er et netværk bestående af 70 faste GNSS basestationer der dækker hele landet, og som vores kunder køber en abonnement til. 

Vores kundegrupper er både store koncerner , forhandlere og mindre enkeltmandsvirksomheder, men fælles for dem alle er, at de har behov for præcis positionsbestemmelse. 

Vi søger en salgskonsulent med ansvaret for salget i Danmark. Ud over at du kommer til at pleje eksisterende kunder, skal du være opsøgende efter potentielle kunder samt deltage i messer og brancherelaterede aktiviteter.  Du skal påregne en del kørsel og lejlighedsvise overnatninger, da jobbet i høj grad sker ude ved kunderne der befinder sig over hele Danmark. Det er derfor ikke afgørende hvor i landet du bor, men der vil jævnligt være møder på kontoret i Ballerup. 

Din profil

Du skal selvfølgelig være udadvendt og god til at danne relationer. Det er vigtigt at du kan lide at sælge og har erfaring med B2B salg og kan lide at afholde fysiske og digitale kundemøder. Da GNSS teknologi kan blive teknisk, er det en fordel, hvis du har teknisk interesse. 

At arbejde hos Geoteam

Vi er 25 medarbejdere i alt i Geoteam. Halvdelen sidder på hovedkontoret i Ballerup og resten er kørende serviceteknikere og specialister. 

Som salgskonsulent vil du indgå i et team af dedikerede kolleger, der brænder for at levere branchens bedste service og support. Fagligheden er høj, hvilket danner et godt grundlag for fastholdelse og nysalg.

Arbejdet er selvstændigt og du har indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsdage. Vi har gode arbejdsforhold med god work-life-balance og vi har en god omgangstone. Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring og mulighed for firmabil.

Yderligere info

Er du nysgerrig efter at høre mere, kan du kontakte COO Niels Rasmussen på 3163 9257 eller Adm. direktør Steen Hagelskjær på 2344 8675.

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning til job@geoteam.dk med emnefeltet ”GPSnet”. Ansøgningen skal være i pdf-format og indeholde relevant CV, samt en kort beskrivelse af, hvorfor du er den rigtige til stillingen. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Geoteam

Siden 1999 har Geoteam forhandlet og serviceret professionelt udstyr til landmåling fra Trimble. I 2001 udvidede Geoteam forretningen og etablerede Danmarks første RTK-referencenet, GPSnet.dk. GPSnet.dk udbygges og opdateres løbende og er Danmarks mest nøjagtige og stabile RTK-referencenet.

For at sikre vores kunder branchens bedste service og support er Geoteams medarbejdere faguddannet inden for specialområderne landmåling, præcisionslandbrug og referencenet og holder sig løbende ajour med den seneste udvikling. Herudover investerer Geoteam i udbygning og opdateringer af virksomhedens produktportefølje for at levere de bedste løsninger til kunderne

På vores værksted servicerer vores autoriserede serviceteknikere Trimbles udstyr til landmåling og præcisionslandbrug. Herudover har vi eget lager, så vi hurtigt kan levere eller udleje det nødvendige udstyr til vores kunder. 

Læs mere om os her og følg os på LinkedIn og Facebook

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS