-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Salgskonsulent til landmåling

Har du lyst til at arbejde med den nyeste teknologi indenfor landmåling fra Trimble og være med til at udvikle branchen? Så har vi en spændende nyoprettet stilling som salgskonsulent.

​Til vores team for landmålingsudstyr søger vi en salgskonsulent der brænder for at skabe positive resultater sammen med resten af teamet. Vi har et godt kundegrundlag og styr på det faglige, så vi søger en medarbejder der syntes det er sjovt at rådgive kunder om avancerede løsninger indenfor landmåling. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med vores tre nuværende sælgere og support team’et.

​Vores motto/slogan er at yde "Branchens bedste service og support". Så i kortere perioder, når der er mest travlt, vil du – naturligvis efter oplæring – skulle yde support på lige fod med resten af teamet indenfor normal arbejdstid.​

Vi tilbyder

Et arbejde med det nyeste udstyr og teknologi i en dynamisk virksomhed. Hver dag er vi i berøring med fremtidens innovationer på vores område, og vi er et team af engagerede og dygtige medarbejdere, der brænder for at bringe Trimble’s produkter ud til vores kunder. Vi lægger vægt på langvarende relationer såvel kollegialt som med vores kunder. Arbejdet er selvstændigt og du har indflydelse på tilrettelæggelsen af dine arbejdsdage. Vi har en målsætning om, at Geoteam skal være et rart sted at være med en god tone og sund kultur iblandt os.

​Løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og attraktiv bonusordning.

Vi forventer

Det vigtigste er gå-på-mod, drive og godt humør. Men derudover forestiller vi os, at du er en person der syntes at opsøgende salg er sjovt og som trives ved det. Teknisk forståelse og indsigt er en fordel ligesom det er en endnu større fordel hvis du kender branchen – f.eks. som landinspektør eller kort- og landmålingstekniker. Vi stiller store krav til os selv i forhold til at hjælpe vore kunder, så det er vigtigt at du kan håndtere perioder med mange bolde i luften. Vi lægger også vægt på at du kan lide at arbejde med mennesker, er serviceminded og på dine evner som teamplayer. ​​

For yderligere information

Kontakt gerne Salgschef Anders Dahl (mobil: 9244 7022 eller mail add@geoteam.dk) eller CEO Steen Hagelskjær (mobil: 2344 8675 eller mail sth@geoteam.dk) for yderligere information.

Ansøgning

Send din ansøgning til job@geoteam.dk med emnefeltet ”Salgskonsulent” hurtigst muligt. Ansøgningen skal være i pdf-format og indeholde relevant CV, samt en kort beskrivelse af, hvorfor du er den rigtige til stillingen. Tiltrædelse snarest muligt.

Om GEOTEAM A/S

Læs mere om os under Mere> Firmaprofil

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS