-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Salgschef til Geoteam Præcisionslandbrug

Siden 1999 har Geoteam markedsført, solgt og serviceret, hard- og software, fra amerikanske Trimble Inc. I Danmark er Geoteam forhandler af alle Trimbles produkter inden for præcisionslandbrug og landmåling. 

Samlet er vi godt 25 medarbejdere, som arbejder med salg, administration, service og support af udstyr.

​Trimble sælger deres produkter i hele verden via agenter som Geoteam der hver er tildelt et område. Geoteams område dækker Danmark, Grønland og Færøerne.

Vi søger en salgschef, der kan tage det samlede ansvar for omsætningen inden for præcisionslandbrug, samt to sælgere og en dataspecialist, der arbejder i Vestdanmark.

Jobbet indebærer en dag om ugen på kontoret i Ballerup, hvor den øvrige ledergruppe også er placeret. Din reference er til COO i Geoteam.

Kommerciel profil med erfaring fra længerevarende kunderelationer

Vi leder efter en profil, der har ild i øjnene. En person med et højt aktivitetsniveau, som er en dygtig leder. Jobbet er for dig, der gerne vil have en spillende trænerrolle, hvor du kan forene det at arbejde med egne kunder og lede det samlede salgsteam. På grund af afstanden, vil ledelsesrollen primært være distanceledelse med sparring til de øvrige i teamet.

Kundegruppen er landmænd, der ønsker at udnytte de muligheder, der er i arbejdet med præcisionslandbrug, hvorfor det vil være en fordel med salgserfaring fra maskiner eller anden teknik til landmænd, forvaltere, inspektører med flere. Om du har solgt store eller små løsninger, er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du kan lytte til dine kunder, forstå deres forretning og hjælpe dem med at træffe den rigtige beslutning ift. deres ønsker i arbejdet med præcisionslandbrug. 

I baglandet har du teknisk stærke kolleger, der er vant til at supportere udstyret og kan alle de tekniske muligheder i de forskellige systemer.

Vi forventer, at du kan dokumentere at have haft længerevarende kunderelationer, hvor du har været i stand til at gøre dig gældende som virksomhedens repræsentant og udvikle synergier mellem kunden og dig.

Vi formoder desuden, at du har været vant til at arbejde om løsningsforslag, der ikke nødvendigvis er standard hyldevarer.

En sand agil forhandler, der har cementeret sin plads i markedet mod fabriksmonterede løsninger

Geoteam er et firma i en positiv udvikling og med plads til medbestemmelse og personlig udvikling.

Der er højt til loftet og ”plejer” er gået hjem. For at kunne være så innovative, som virksomheden allerede er, har det været afgørende, at alle afdelinger arbejder sammen om fælles mål; at hjælpe kunderne med at få den rigtige løsning ift. arbejdet med præcisionslandbrug. Trimbles løsninger er mere fleksible, nemmere at arbejde med på tværs af producenter og redskaber og kan oftest tilpasse det enkelte behov nemmere end konkurrerende løsninger.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent Thorsten Andersen på tlf. +45 61 20 28 03. 

Vi læser CV’er løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Søg stillingen her

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Hjemmekontor/Ballerup
Reference: 2220.039
Virksomhed: Geoteam A/S

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS