-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sælger med salgschef potentiale

Vi søger en sælger med udviklingspotentiale, der kan tage ansvaret for omsætningen inden for præcisionslandbrug i Østdanmark og på sigt et større ansvar, der indbefatter ledelse. Jobbet er delt mellem kontoret i Ballerup og besøg hos kunder. Din reference er til COO i Geoteam.

Kommerciel teknisk profil med landbrugsbaggrund

Vi leder efter en teknisk profil med teknisk interesseret, der har ild i øjnene, et højt aktivitetsniveau samt en eller anden landbrugsbaggrund. Jobbet er for dig, der gerne vil have friheden i at arbejde med egne kunder og samtidig være en del af et fagligt fællesskab med de to andre sælgere, der dækker Vestdanmark. Qua afstanden vil sparring med dine salgskollegaer primært være digitalt dog med fysiske møder og sambesøg med passende mellemrum.
Kundegruppen er agerbrugere/landmænd, der ønsker at udnytte de muligheder, der er i arbejdet med præcisionslandbrug, hvorfor det vil være en fordel med salgserfaring fra maskiner eller anden teknik til landmænd, forvaltere, inspektører med flere, samt at du har tekniske evner. 

Om du har solgt store eller små løsninger, er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du kan lytte til dine kunder, forstå deres forretning og hjælpe dem med at træffe den rigtige beslutning ift. deres ønsker i arbejdet med præcisionslandbrug. 

I baglandet har du teknisk stærke kolleger, der er vant til at supportere udstyret og kan alle de tekniske muligheder i de forskellige systemer.


Vi forventer, at du kan dokumentere at have haft længerevarende kunderelationer, hvor du har været i stand til at gøre dig gældende som virksomhedens repræsentant og udvikle synergier mellem kunden og dig.
Vi formoder desuden, at du har været vant til at arbejde med løsningsforslag, der ikke nødvendigvis er standard hyldevarer.


På sigt er der mulighed for, at du kan udvikle dig, så du kan påtage dig salgs- og ledelsesansvaret for de kundevendte salgsaktiviteter med løsninger til præcisionslandbrug i hele Danmark.

​​

En sand agil forhandler, der har cementeret sin plads i markedet mod fabriksmonterede løsninger

I Geoteam er vi et firma i en positiv udvikling og med plads til medbestemmelse og personlig udvikling. Der er højt til loftet og ”plejer” er gået hjem. For at kunne være så innovative, som virksomheden allerede er, har det været afgørende, at alle afdelinger arbejder sammen om fælles mål; at hjælpe kunderne med at få den rigtige løsning ift. arbejdet med præcisionslandbrug. Trimbles løsninger er mere fleksible, nemmere at arbejde med på tværs af producenter og redskaber og kan oftest tilpasse det enkelte behov nemmere end konkurrerende løsninger.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent Thorsten Andersen på tlf. 61 20 28 03. 

Vi læser CV’er kontinuerligt og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent, Thorsten Andersen på +45 61 20 28 03. 

Søg stillingen via dette link

Compass Human Resources Group læser CV’er løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at de behandler alle henvendelser fortroligt, og at de returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbreve​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS