-->
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Lagermedarbejder - vikariat

Vi søger en engageret lagermedarbejder med lagererfaring til at varetage opgaverne på vores lager i Ballerup. Det er klassiske lageropgaver som varemodtagelse og forsendelser, på et ganske lille lager med seks reoler, hvor alle pakker ikke er større end de kan flyttes med hånden.

Lageret ligger for sig selv og jobbet er derfor delvist selvstændigt. Men jobbet kan kun løses ved en tæt kontakt til kolleger, hvor en del foregår vha. telefon. ​Det er vigtigt at du kan drive dig selv i dagligdagen. Der kommer ordre og varer ind, men du skal selv initiere statustællinger og en masse initiativer for at få så godt styr på lageret som overhovedet muligt. Vi har ingen lagerlokationer og der må forventes en lang oplæringsperiode da du hen ad vejen skal lære hvad tingene er fremfor hvilke numre de har.

Stillingen er tidsbegrænset til 1. oktober 2019 - måske med mulighed for forlængelse. Fra klokken 11:30 til klokken 15:30 hver dag, i alt 20 timer om ugen.

Vi tilbyder

20 timer om ugen i et godt og sikkert job med et langt sigte. Vi har en målsætning om, at her skal være et rart sted at være og vi gør hvad vi kan for at leve op til dette, bl.a. med en god tone og en sund kultur iblandt os. Vi lægger vægt på længerevarende relationer såvel kollegialt som med vores kunder. Vi er et team af engagerede og dygtige mennesker, der brænder for at bringe Trimble's produkter ud til vore kunder. Som virksomhed lægger vi os i selen for at yde branchens bedste service og support​.

Vi forventer

Det vigtigste er gå-på-mod, drive og godt humør. Men derudover forestiller vi os, at du er en person der godt kan lide at holde orden og yde et højt serviceniveau overfor kunder og kolleger. Opgaven med at have et lager der stemmer er i høj grad en team-opgave, så det er vigtigt at du er indstillet med at indgå et teamet og tage fra derfra hvor andre slipper. 

For yderligere information

​Kontakt gerne Forretningschef Niels Rasmussen for yderligere information.​

Ansøgning

Send din ansøgning til job@geoteam.dk med emnefeltet ”Lagermedarbejder” hurtigst muligt. Ansøgningen skal indeholde relevant CV, samt en kort beskrivelse af, hvorfor du er den rigtige til stillingen. Tiltrædelse snarest muligt.

Om GEOTEAM A/S

Læs mere om os under ​Firmaprofil​.

​​

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev​ hvis du vil have tips og tilbud i din indbakke.

Kontaktinformationer

Geoteam A/S

Energivej 34, DK-2750 Ballerup - CVR: 28848633

Telefon: +45 77 33 22 33 - info@geoteam.dk

Åbningstid: ​Man.-Tors: 8.00-16.00
​          Fre: 8.00-15.30

GEOTEAM Support

Med supportaftale kan:
​Landbrugssupport kontaktes på tlf.: 77 33 22 88
​Landmålingssupport kontaktes på tlf.: 88 20 87 03
​Vi kan også kontaktes via support@geoteam.dk

​Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe dig igennem akut opståede problemer i marken eller spørgsmål og betjening af Trimble.

Få hjælp via Teamviewer fjernsupport. 

Hent software til Windows eller macOS